Rapportér

Fritidshus til salg, Kirke Hyllinge, Ligustervej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1436142
  • Fritidshus
  • 80 m2
  • 821 m2
  • 3
  • 798.000 kroner
  • 40.000 Kroner

80 m2 fritidshus til salg i 4070 Kirke Hyllinge

Dejligt nemt fritidshus med et stort anneks fra 2016 med eget badeværelse!

Flot stand - huset har igennem de seneste år gennemgået en opdatering, så det i dag fremstår lige til at tage i brug.

Lys stue med loft til kip, lyst plankegulv og åbent køkken - et super spændende rum, hvor der er plads til masser af aktivitet. Fra stuen er der adgang til en mindre opholdsstue, som også kunne benyttes som værelse, hvis man har behov for flere værelser. Fra stuen træder man direkte ud på en hyggelig overdækket terrasse. Pænt og rummeligt brusebadeværelse med nem adgang til husets store soveværelse. Fra soveværelset er der direkte udgang til en stenbelagt terrasse. Bygningen har varmepumpe.

Stor anneks bygning fra 2016 med eget brusebadeværelse. Værelset i annekset er stort nok til at opdele det i 2, hvis man har det behov. Anneksbygningen er placeret tæt på hovedbygningen - kun med en overdækning mellem de to bygninger, som nærmest bliver til en gårdhave.

Stor og nem grund.

Fritidshuset ligger i gåafstand til vandet i et hyggeligt sommerhusområde med masser af natur i nærheden. Området ligger ca. 50 minutters kørsel fra Rådhuspladsen i København. De nærmeste indkøbsmuligheder finder man i Kirke Hyllinge eller Ejby, som ligger få minutters kørsel fra sommerhusområdet.

Dette fine sommerhus fremvises af dem, som kender det bedst - nemlig sælgerne. Få en fremvisning ved at ringe på tlf. 51500508 eller 30644055. Spørgsmål kan også rettes til ejendomsmægler Peter Kjær på tlf. 29662814.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Lejre kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Kirke Hyllinge