Rapportér

Fritidshus til salg, Kirke Hyllinge, Hellesvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1409439
  • Fritidshus
  • 65 m2
  • 776 m2
  • 1.445.000 kroner
  • 75.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne
Erik Berg
tlf: 40 30 40 75
erb@boligone.dk

65 m2 fritidshus til salg i 4070 Kirke Hyllinge

I meget rolige omgivelser ligger dette velholdte fritidshus i gåafstand til Bramsnæs Bugt, hvor der er rige muligheder for sejlads, fiskeri og badning.

Stor flisebelagt indkørsel med god plads i carporten. Fin klinkebelagt entre tilbygget i 1998. Lyst og velholdt nyere køkken i åben forbindelse med stor stue med brændeovn og åbent ud til udestuen. Endvidere en lille fordelingsgang til 2 fine værelser og et brusebadeværelse fra 1997 med plads til vaskemaskine. I forbindelse med entreens tilbygning, blev samtlige døre og vinduer skiftet. Udestuen blev tilbygget i 2004 og i den forbindelse med der lagt nyt tag på huset og efterisoleret.
Udover den store carport er det et suverænt isoleret værksted/udhus på 15 kvm, hvor der er plads til at nørkle. Der er yderligere et opbevaringsudhus på ca 9 kvm. Huset omvarmes med en luft varmepumpe fra 2014 suppleret af brændeovnen, så sommerhuset er til at bruge hele året.
Haven er nydeligt anlagt og indrettet med flere steder, hvor man kan sidde i sol og læ. Det er bedre at kigge på billederne.

Sommerhus ligger på en grund med helårsstatus og det vil derfor være muligt at opføre en ny villa eller at benytte det eksisterende sommerhus hele året.

Ejby har skole, indkøb, bus til Roskilde/Frederikssund og kun 8 min til motorvej E21 så det tager ikke 1 time at køre fra Kbh og hertil.

Book en fremvisning på 52 11 19 06 - det er bedst at se boligen live... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Lejre kommune - klik her for mere info...