Rapportér

Fritidshus til salg, Kalundborg, Slothsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1401038
  • Fritidshus
  • 58 m2
  • 1.364 m2
  • 1.295.000 kroner
  • 65.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne
Ole S. Jensen
tlf: 29 70 02 40
osj@boligone.dk

UGENERT BELIGGENDE SOMMERHUS I KUPERET TERRÆN MED UDSIGT

Drømmer du om et fritidshus, hvor du kan trække stikket fra hverdagen og bare læne dig tilbage og nyde livet. Det kan du på Slothsvej 6 på Røsnæs nær Kalundborg. Super godt beliggende i kuperet terræn, med en fantastisk udsigt over et ubebygget naturareal eller sætte dig på en bænk i haven og vende blikket mod havet. Alt sammen får du her.

Sommerhuset indeholder i alt: Entré, stor stue i forbindelse med hyggeligt spisekøkken, 3 gode soveværelser samt et badeværelse. Stor træterrasse (delvis overdækket) mod syd/vest.

Grunden er beliggende for sig selv ad egen vej helt ugenert! Haven og grunden er anlagt som ’’vedligeholdelsesfri’’ naturgrund, hvor du hverken skal slå græs eller klippe hæk. Blot nyde dit ophold.

Røsnæs er et eftertragtet område, der især er kendt for det kuperede terræn og en fantastisk natur på de stejle skrænter samt naturskønne strande på begge sider af halvøen. Halvøen ligger ved Kalundborg og er Sjællands vestligste punkt ca. 110 km (1 time og 20 minutter) fra København og har ca. 100 timers mere solskin end landsgennemsnittet. På Røsnæs er der mange sædværdigheder samt rigtig mange muligheder for gåture med en fantastisk udsigt ud over vandet og til Fyn. Får I lyst til en bytur er Kalundborg nærmeste store by med en dejlig gågade, forskellige specialbutikker samt den gamle bydel og kirke er bestemt også et besøg værd.

Book en fremvisning her på siden eller kontakt os på tlf. 40414171... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Kalundborg kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Kalundborg