Rapportér

Fritidshus til salg, Kalundborg, Stenvendervej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1272160
  • Fritidshus
  • 54 m2
  • 1.175 m2
  • 3
  • 720.000 kroner
  • 40.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

54 m2 fritidshus til salg i 4400 Kalundborg

Hvis du er til Røsnæs med et brag af en natur?? så er der en god mulighed med dette hus. Huset er opført i 1976 i gasbeton og er pænt og velholdt i den originale stil. Huset ligger placeret i området Hellas Klint som er et dejligt sommerhus område fra 1970-erne. I dette område er der gode veje og store fælles arealer ned mod Kalundborg Fjord, hvor der forefindes badebro, ophaler plads til joller etc. Området er kloakeret og grænser op til den yderste del af halvøen, som er fredet. Ejendommen ligger på en blind vej ca 800 meter fra vandet.

Selve huset ligger på hyggelig lukket grund med randbeplantning og er nem holdelig med en god terrasse mod syd/vest. Huset indeholder: entre med klinkegulv, værelse med skabe, soveværelse med skab, badeværelse med brus, stor stue i åben forbindelse med køkken med spiseplads. Fra stuen er udgang til stor og dejlig ugenert terrasse.

Husets carport, er ombygget til garage/udhus og kan om muligt inddrages til beboelse.

På Røsnæs er en unik natur og her er flere aktivitetshuse, fyret på spidsen er åbent for offentligheden med cafe og lille museum og her er anlagt flere vandre ruter rundt om på halvøen. Er du derfor til ægte natur opleves, fiskeri, sejlads eller nyder du bare fred og ro, så er dette sted noget for dig.

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet og fremvises af sælger og ejendomsmægler i forening. For

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Kalundborg kommune - klik her for mere info...