Rapportér

Fritidshus til salg, Holbæk, Ellekrattet

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1286830
  • Fritidshus
  • 62 m2
  • 838 m2
  • 2
  • 749.000 kroner
  • 40.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

62 m2 fritidshus til salg i 4300 Holbæk

Indflytningsklart fritidshus beliggende i Kisserup på Tuse Næs med kort afstand til fjorden og grundejerforeningens badebro.

Huset, som fremtræder indbydende og meget idyllisk med sine røde facader og hvide sprossede vinduer, ligger tilbagetrukket på grunden, og planløsningen byder på:

Nyt vindfang/entré med ovenlys (ej registreret i BBR). Opholdsstue med lofter til kip, pilleovn og udgang til stor terrasse med markise - fra stuen er der opgang til hems. Brusebadeværelse med vaskemaskine. Soveværelse med skabe. Elementkøkken fra 2017 med keramisk kogeplade (induktion), emhætte, indbygningsovn med dampfunktion og opvaskemaskine. Fra køkkenet er der udgang til baghaven med en hyggelig hønsegård og udhus/skur.

Langs huset er anlagt en yderligere, helt ugenert solterrasse i træ.

Sammenbygget med huset er opført en lukket carport med depotrum (ej registreret i BBR).

Her får man rigtig meget for pengene. Det er aftalt, at ejer sørger for registrering i BBR af de ovennævnte bygningsudvidelser, hvilket vil bringe det bebyggede areal op på næsten det dobbelte.

Ring til sælger på tlf. 41 10 51 66 og aftal tid for en fremvisning eller til RobinHus Mægler Kai Gylling på tlf. 40 42 52 20 for yderligere information.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Holbæk kommune - klik her for mere info...