Rapportér

Fritidshus til salg, Hørve, Overbyvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1361352
  • Fritidshus
  • 35 m2
  • 1.600 m2
  • 3
  • 895.000 kroner
  • 45.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

35 m2 fritidshus til salg i 4534 Hørve

Er du ude efter et super hyggeligt og dejligt fritidshus, som ligger få minutters gang fra den bedste badestrand ved Havnsø, så er muligheden her. Dette dejlige bjælke hus oser af ferie og afslapning. Det er opført i 1979 men står stadig flot og solidt med græs på taget. Det har en dejlig terrasse under tag hvor alle tider og vej typer kan nydes til langt ud på natten.

Huset indeholder: Dejlig lys stue med loft til kip i åben forbindelse med Vordingborg køkken og udgang til terrasse/have samt brændeovn, soveværelse, værelse samt badeværelse med håndbruser.
Der forefindes ligeledes anneks med 4 sovepladser og indlagt el. Ud over dette forefindes annaeks/udhus hvor der er indrettet badeværelse med brus samt et lille værksted.
Grunden er anlagt hyggeligt og nem at holde som en sommerhus grund med dejlig randbeplantning samt en del træer og buske, således fritiden kan nydes ugenert. Hvis interessen for nye kartofler eller andre grønsager har interesse, forefindes også muligheden for dette.

Ejendommen ligger kun få minutters gang fra dejlig sandstrand som betegnes som en af Havnsøs bedste strandområder og da der er installeret vejbump i området kører trafikken langsomt. I området ved Havnsø finder du ligeledes havn samt færgefart til Nekselø og Sejerø, ligesom mange sejlere benytter havnen. Her er små spise steder, is kiosk, indkøbsmuligheder, offentlig transport og så finder du i området en stor slået natur. Ligeledes er her ikke langt til det fredede natur område Vesterlyng hvor der ligeledes kan bades eller se på de fritgående dyr. Elsker du at fiske, vind surfe, sejle eller andre former for natur og sports oplevelser, så er dette også stedet.

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning i samarbejde med mægler og ejendomsmægler mægler varetager ligeledes alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte på tlf.: 4021 7650 ligesom alle spørgsmål og

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Odsherred kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Hørve