Rapportér

Fritidshus til salg, Gørlev, Rævlingevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1367331
  • Fritidshus
  • 58 m2
  • 1.537 m2
  • 4
  • 695.000 kroner
  • 35.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

58 m2 fritidshus til salg i 4281 Gørlev

Her finder du et dejligt og super huggeligt fritidshus i det skønne område ved Bjerge Strand. Ejendommen ligger i området ved Ornum som er et fredeligt område ved kanalen hvor her kun kommer biler/personer med ærinder i området, da det er delvist lukket.
Ejendommen er oprindelig opført i 1977 og den fremstår rigtig hyggelig og klar til at få ny ejer. Ved Bjerge strand, er et dejligt sommerhusområde med en storslået natur, en super børnevenlig badesandstrand, campingplads, kiosk-/ishus, pub og her er kun ca. 10 minutters kørsel til indkøb i Gørlev. Fra ejendommen er der sti forbindelse og bro over kanalen, således strand kan nås på ca. 5 - 10 min gang.
Huset indeholder Entre i åben forbindelse med køkken/stue, køkken i åben forbindelse med stue samt loft til kip og dør ud til have/terrasse, stort soveværelse, værelse samt badeværelse med brus.
Huset har god sol terrasse, bål plads og en rigtig hyggelig grund som er lukket, hvorfor ferie og fritid kan nydes totalt ugenert. Her forefindes yderligere anneks samt udhus og overdækning.
Grunden er anlagt med randbeplantning og ligger ud mod marker og den er anlagt således den er nem at holde med gode kroge og det er let at følge med i dyreliv og årstider. Ejendommen ligger yderst fredeligt placeret.
Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger står for fremvisning i samarbejde med ejendomsmægleren, som ellers varetager alle mæglerfaglige opgaver i forbindelse med salget. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte på telefon 4079 6733. Alle spørgsmål og

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Kalundborg kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Gørlev