Rapportér

Fritidshus til salg, Gørlev, Hesselbjergvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1302809
  • Fritidshus
  • 64 m2
  • 1.785 m2
  • 3
  • 1.375.000 kroner
  • 70.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

64 m2 fritidshus til salg i 4281 Gørlev

Er du ude efter en dejligt fritidshus som ligger på stor dobbelt grund på halv øen Reersø tæt på stranden? Så har du muligheden her. Huset er opført i 1970 og fremstår velholdt og bygget i en fin kvalitet med loft til kip. Ejendommen ligger kun få hundrede meter fra stranden på blind vej. Derved har du masser af muligheder for smuk natur, badeferie, fiskeri eller gå en tur i det smukke område eller en tur til Sofie eng.

Uanset hvad du vælger, kan du altid slappe af i dette fritidshus som er opført i træ med eternittag og indeholder: Entre/gang, soveværelse, værelse med skab, pænt badeværelse med brus, dejlig lys opholdsstue med udsigt over haven og brændeovn til hygge og varme i de kolde perioder samt dør til have/terrasse, køkken i åben forbindelse med stue og spiseplads samt dør til have/terrasse.
I forlængelse af stuen forefindes en skøn stor overdækket terrasse, som er lukket på de 3 sider således alle tidsunkter og årstider kan nydes i læ. Der er flise terrasse i overdækning samt ved facaden af huset mod haven.
Der er ligeledes tilhørende værksted/depot under tag samt stort udhus/brændeskur. Haven er anlagt nem at holde med græs og buske og grunden lukket med randbeplantning.

Reersø er en halvø i det Vestsjællandske hvor du finder en hel unik stemning hvor alt er i nærheden af den skønne nartur og strand. Du kan hygge på Reersø Kro med god mad, er besøge havnen og dens fiskehus. Der er ligeledes mange kunstere i området, ligesom den gamle flotte huse og kirken, har inspireret mange malere og andre kunstnere. Området er derfor et besøg værd.

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning sammen med ejendomsmægler. Ejendomsmægleren varetager iøvrigt også alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger eller mægler kontaktes direkte på tlf: 2440 5890. Alle spørgsmål og

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Kalundborg kommune - klik her for mere info...