Rapportér

Fritidshus til salg, Fårevejle, Bakkestien

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1283593
  • Fritidshus
  • 45 m2
  • 1.200 m2
  • 2
  • 695.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

45 m2 fritidshus til salg i 4540 Fårevejle

Bakkestien 15 er adressen til et alletiders lille sommerhus placeret på toppen af Ordrup v/Fårevejle. Huset er tæt på Sejrøbugten og kun 2,5 km fra Ordrup Strand, der er en 300 meter lang sandstrand, der er både børne- og handicapvenlig.

Huset:
Nyistandsat svensk typehus fra 1972/90 på 45 kvm. Indeholder entré, toilet med bad, køkken-alrum, fire sovepladser og rummelig stue. De fire sengepladser er fordelt på et værelse med køjesengen og i stuen er der sat en halvvæg op, der danner soveværelset. I stuen er der brændeovn, der giver den rigtige sommerhusstemning, men huset er også forsynet med elvarme og varmepumpe.

Fra stuen er der dobbeltdøre der åbner ud til terrassen der går hele vejen omkring huset, således at solen kan nydes uanset, hvor den er på himlen.

Tilhørende garage hvorfra der er havudsigt.

Huset ligger i et stille område og på en blind vej, således at haven kan nydes uforstyrret.

Grunden er 1200 kvm, så selvom det er et mindre sommerhus, er der massere af muligheder for at slå sig ud i haven.

Området:
Som skrevet er huset tæt på Sejerøbugten og på stranden. Den nærmeste by er Ordrup by med café og restauranter.
De nærmeste store byer er Asnæs og Fårevejle, og det er også her hvor der går tog mod Holbæk og eventuelt videre mod København. Det er ligeledes her, at man kan tage til for større shoppemuligheder og attraktioner.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Odsherred kommune - klik her for mere info...