Rapportér

Fritidshus til salg, Eskebjerg, Bjarnesvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1412833
  • Fritidshus
  • 98 m2
  • 1.228 m2
  • 4
  • 1.295.000 kroner
  • 65.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

98 m2 fritidshus til salg i 4593 Eskebjerg

Søger du et flot, nyt, lyst og velisoleret fritidshus, som er rigtig godt indrettet med 4 værelser? Så har du muligheden her.
Denne ejendom er opført for nylig og har kun været brugt meget lidt på nuværende tidspunkt. Huset er opført super funktionelt og velisoleret, således det kan benyttes hele året rundt. Ligeledes er det opført med beklædning der ikke skal males, således det er så lidt vedligeholdelses påkrævet så muligt, således du har maksimal mulighed for at nyde ferie og fridage.

Ejendommen indeholder: Entre/køkken med fliseguld i åben forbindelse med stue, dejlig lys åben opholds/spise stue med store vinduer og dør i hjørnet mod haven, således du får stort lysindfald og direkte udgang til have/terrasse, 4 gode værelser. flot lyst flise badeværelse med brus. Hele huset har loft til kip, hvilket giver en super åbenhed og en langt bedre rum fornemmelse.
Den placeret på en god ugenert grund med randbeplantning og den ligger på en blind vej således her ikke er meget trafik. Her er anlagt et flise gang rundt om huset, samt god flise terrasse ved glas parti og udgang fra stuen. Den øvrige del af grunden er udlagt med græs, således den er nem at holde og her er anlagt p-plads til biler med småsten, således du kan gå tørskoet ind på ejendommen uanset vejret. Der forefindes ligeledes ældre udhus.

Ejendommen ligger i Kaldred Ferieby som er et stort sommerhus område små 10 min kørsel fra Kalundborg, Jyderup og ca. 50 min fra København. Der findes i området fiske sø og der er kun ca. 8 min kørsel til det fredede Vesterlyng, hvor der findes en uovertruffen natur, løsgående dyr, gode fiskemuligheder samt en rigtig god badestrand. Der er mulighed for indkøb i både Kalundborg, Jyderup eller nærliggende Eskebjerg, alle ugens 7 dage. Der forefindes ligeledes offentlig transport i form af bus, som krydser området.
Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning og ejendomsmægleren Henrik Andersen varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte på tlf: 4055 8201 Alle spørgsmål og

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Kalundborg kommune - klik her for mere info...