Rapportér

Fritidshus til salg, Bogø By, Højdedraget

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1407608
  • Fritidshus
  • 62 m2
  • 810 m2
  • 595.000 kroner
  • 30.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

62 m2 fritidshus til salg i 4793 Bogø By

Drømmer I om et fritidshus, hvor rolige omgivelser og en smuk natur bliver en del af hverdagen? Nu er dette velholdte sommerhus midt på Bogø til salg, så jeres drømme kan blive til virkelighed i flotte rammer!

Når I træder indenfor, bliver I mødt af et lækkert køkken i sorte elementer med en fin, snedkerfremstillet bambusbordplade. Køkkenet er tosidet, og der er altså god plads til, at I kan være fælles om at tilberede dagens måltider.

Der er åben forbindelse til en skøn stue, hvor brændeovnes varme breder sig over jer som et dejligt tæppe på de køligere årstider, og huset opvarmes også af en varmepumpe. Indret jer med en kombineret spise- og dagligstue, så I kan bevare det hyggelige fællesskab. Herlighederne fortsætter ud i udestuen, hvis imponerende sydvendte glaspartier bidrager til et uimodståeligt lysindfald.

I får to værelser og et disponibelt rum til rådighed, og endeligt er der også et badeværelse med bruser. Her er der altså tale om et godt og sundt sommerhus med ventiler i fundamentet.

I kommer til at få stor glæde af den lækre terrasse, så inviter trygt venner og familie på besøg til hyggelige grillaftener med saftige bøffer og læskende drikke. Haven afskærmes endvidere af forskellige beplantninger og høje bevoksninger, så I kan nyde at sidde i ro og mag. I finder også en flot blodbøg i haven med gode klatremuligheder, eller måske I vælger at søge skygge, når solen er på sit højeste.

Besøg Østerskoven og gå en tur i naturrige omgivelser, eller tag til Farø, der er kendt for sine gode kitesurfing spots. Møns Klint er også et oplagt sted at tage på udflugt, så I kan vælge mellem mange gode oplevelser, når I holder ferie her.

Kontakt os for en fremvisning!.. Læs mindre...

Denne bolig ligger i Vordingborg kommune - klik her for mere info...