Rapportér

Fritidshus til salg, Strøby, Kystvejen

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1327558
  • Fritidshus
  • 211 m2
  • 1.394 m2
  • 127 m2
  • 7
  • 4.950.000 kroner
  • 250.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

211 m2 fritidshus til salg i 4671 Strøby

ATTRAKTIV KVALITETSEJENDOM MED UNIK BELIGGENHED TIL DEN STORE FAMILIE ELLER SOM INVESTERINGSEJENDOM.

Denne smukke kvalitetsejendom byder på et samlet etageareal på hele 311 kvm., og er helt igennem en unik oplevelse. Dette ikke mindst fordi der fra ejendommen er flot udsigt til Køge Bugt.

Ejendommen blev i 2008 tilbygget og moderniseret fra A – Z, og fremstår nærmest som en ejendom opført i samme årstal, og det samtidigt med mange spændende og eksklusive detaljer. Særligt skal de skønne opholdsrum fremhæves, hvor det flotte køkken fra "Vordingborg Køkkenet" med granitbordplade er skabt i en tilbygget bue og lyset strømmer ind via ovenlysvinduerne. Selve alrummet skal simpelthen opleves med bl.a. loft til kip, ovenlysvinduer og den smukke udsigt til Køge Bugt som kan nydes via de store vinduespartier, og endeligt den sænkede pejsestue som skaber hyggelige rammer på en kold efterårsaften. Perfekt er det også, at ejendommen har to flotte badeværelser og hele 8 sovepladser.

Fredeligt og naturskønt beliggende som sidste ejendom på Kystvejen og med direkte adgang til hyggelig, mindre og privat lystbådehavn, hvor du via medlemskabet af grundejerforeningen Garderhøj, har mulighed for at have en båd liggende. Der er også rig mulighed for at tage en dukkert, gå eller cykle en dejlig tur i skoven der ligger 50 m fra ejendommen og er starten på Bøgeskoven - eller måske bare sidde og nyde den smukke udsigt udover bugten. Denne ejendom er meget mere end et sted at være, det er en perle for livsnydere, der søger ro og fordybelse i en travl hverdag.

Bemærk, nuværende og forrige ejere har opnået dispensation hos Kommunen, og har derved altid boet i ejendommen hele året. Sælger har indgået en lukrativ udlejningsaftale med Dansommer, som ifølge sælger kan overtages af køber.

EJENDOMMEN BYDER PÅ:
Stort dejligt bryggers. Det store flotte køkken alrum hvor pillebrændeovnen er en fin ekstra varmekilde, og hvor smart "bar løsning" skaber perfekt adskillelse mellem køkkenet og alrummet. Fra stuen er der udgang til den store, højthævede træterrasse, hvor udsigten kan nydes - simpelthen et fantastisk sted at opholde sig en varm sommerdag. Den nedsænkede pejsestue. Stort dejligt soveværelse med udgang til terrasse samt lækkert badeværelse med såvel spa og brusekabine. Separat afdeling bestående af to gode værelser samt badeværelse, hvor der fra det ene værelse er udgang til egen terrasse.

Nedre plan, som er delvist godkendt til beboelse og oplagt som eks. teenageafdeling, består af stort dejligt aktivitetsrum med pejs, bordtennis, bordfodbold og direkte udgang til haven. Disponibelt rum (fungerer i dag som værelse). Depotrum samt spændende vinkælder og dejligt, stort og velfungerende vaskerum. Der er gulvvarme i hele ejendommen, og ovenlysvinduer i flere af ejendommens rum.

Til ejendommen hører den skønneste grund på 1.394 kvm., hvor der både er rig mulighed for leg og hygge på den store græsplæne, og hvis der er behov for at søge læ for vinden, så findes også den skønneste, helt ugenerte gårdhave. Derudover dobbelt carport på 28 kvm. samt smart indbygget udhus, med adgang direkte til nedre plan (ej på BBR).

EJENDOMMENS BELIGGENHED:
Attraktivt beliggende direkte til den hyggelige, private havn, stranden, skoven og den skønne natur ved Køge Bugt. Det er oplagt at have en lille båd liggende i havnen, idet der er rig mulighed for fisketure, og anbefales kan det helt sikkert også at sejle den smukke tur til Danmarks ældste og hyggeligste Traktørsted ved Bøgeskoven. Du kan også vælge at cykle dertil via gode stier i skoven.

Fremhæves skal det også, at der er kort afstand til busstopsted hvor skolebussen stopper og hvor bussen kører mod Køge, den hyggelige handelsby som er i rivende udvikling, og hvor eks. torvedagene og det atmosfærefyldte miljø omkring havnen, er en fin adspredelse på en solrig sommerdag. Fra Køge er der nem mulighed for at komme til København med S-Tog. I passende afstand fra ejendommen findes gode indkøbsmuligheder, herunder bl.a. Rema 1000 og Netto samt bagerforretninger, og derudover flere restauranter som klart er et besøg værd.

Området byder på mange gode oplevelser og seværdigheder bl.a. Stevns Klint (verdensnaturarv), Gjorslev Gods, Vallø Slot, Rødvig Havn med hyggelig stemning, fiskerbåde og restauranter samt den gamle handelsby Store Heddinge.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Stevns kommune - klik her for mere info...