Rapportér

Fritidshus til salg, Grevinge, Strandvangen

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1167410
  • Fritidshus
  • 47 m2
  • 1.130 m2
  • 3
  • 845.000 kroner
  • 45.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

47 m2 fritidshus til salg i 4571 Grevinge

Slap af og nyd stilheden
Har I en stresset hverdag og ønsker et fredfyldt sted til at lade op, så er dette stedet for jer.
Bare en times kørsel fra København finder I denne lille perle, hvor man bare kobler af med en god bog, laver god mad sammen, nyder et glas rødvin, nyder hinanden og udsigten ud over Lammefjorden.
Dejligt sommerhus på 48 kvm beliggende på en ugenert tør grund. Huset er opført i træ med nyere eternittag. Huset indeholder soveværelse, spisekøkken med hårde hvidevarer. Stue med brændeovn. Soveværelse og børneværelse med køjeseng. Badeværelse med brus samt anneks med soveplads.
Dejlig stor træterrasse, hvor ro og natur kan nydes. Hvis I er til stjernekig, så er der buldermørkt om natten og det er en helt utrolig oplevelse at se millioner af stjerner uden at det forstyrres af kunstigt lys. Og nyd, når en hane, en fasan eller sågar et rådyr bruger haven som gennemgang til de nærliggende marker.
Der er ligeledes carport og et mindre redskabsskur.

Om Nordvestsjælland
Nordvestsjælland udgør en grøn bid af Danmarks største ø Sjælland. Landskabeligt er regionen fyldt med kontraster - fra Odsherreds bakkede landskaber og Sejerø Bugts flotte strande i nord over den flade inddæmmede Lammefjord og Åmosen.
Der er mange gamle og hyggelige købstæder og havnebyer i Nordvestsjælland, et par ligger i bunden af kønne fjorde, blandt andet Nykøbing Sjælland. Hertil skal lægges et væld af små landsbyer. Vestsjælland har en lang kystlinje. Ved Storebælt er der mange gode og børnevenlige strande med lavt vand, og i Sejerø Bugt og langs Kattegat findes nogle af Sjællands bedste strande med fint hvidt sand og klitter. Ved Isefjord veksler strandenge med gode strande og lavt vand. Så uanset vindretning kan du altid finde en strand med læ.
Odsherred ligger med hav og vand på tre sider. Derfor er lyset specielt, og i klart vejr er der flotte udsigter så langt øjet rækker - fx fra Sjællands Odde ud over Sejerø Bugt og fra Klintebjerg ud over Kattegat. Det bakkede landskab rummer også mange gravhøje og andre fortidsminder.
Ring til sælger på tlf. 60 84 12 05 og aftal tid for en fremvisning eller til RobinHus Mægler Kai Gylling på tlf. 40 42 52 20 for yderligere information.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Odsherred kommune - klik her for mere info...