Rapportér

Fritidshus til salg, Grevinge, Kløvervænget

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1321380
  • Fritidshus
  • 61 m2
  • 1.231 m2
  • 3
  • 695.000 kroner
  • 35.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

61 m2 fritidshus til salg i 4571 Grevinge

Dejligt Västkyst-Stugan sommerhus beliggende på 1.231 m2 regulær og børnevenlig grund, hvor familien kan samles om sommerens mange hyggelige fritidsaktiviteter.

Den tidligere overdækkede terrasse, som er standard på denne hustype, er inddraget i stuen, som herved bliver ca. 11 m2 større og meget lys og venlig.

Planløsningen byder på:

Lille entré med skab. Nyt HTH køkken med spiseplads og keramisk komfur og køle/fryseskab. Stor opholdsstue med egetræsparketgulv og brændeovn. Fra opholdsstuen er der udgang til haven og mulighed for at skærme siddegruppen med markise. 2 værelser med skabe samt et fint renoveret badeværelse med brus.

Her er varmepumpe, som tillige kan køle på de varme sommerdage og Solar-Vent panel, som holder huset sundt ventileret. Fra havesiden er der adgang til bryggersafdeling med vaskemaskine.

Vinduer og døre i boligen er fra 2017, og sælger har totalt set i løbet af de seneste år investeret ca. kr. 200.000 i vedligeholdelse og modernisering.

Væk fra vejen er der anlagt en solterrasse med fliser, og en 15 m2 annexbygning med god loftshøjde og fri bjælker rummer ekstra gæstepladser. Annexbygningen er forbundet med udhus/redskabsrum med en ugenert træterrasse, som er lukket på 3 sider, hvor man kan nyde aftensolen.

Bemærk: Sommerhuset er tilsluttet offentlig kloak.

Her er rigtig meget for pengene. Snyd ikke Jer selv -

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Odsherred kommune - klik her for mere info...