Rapportér

Andelsbolig til salg, Høng, Hassellunden

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1364715
  • Andelsbolig
  • 105 m2
  • 295.000 kroner
  • B
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

SUVERÆNT GODT BELIGGENDE UD TIL ÅBNE MARKER – FANTASTISK UDSIGT

Lækker andelsbolig opført i 2007 i Hassellunden udbydes nu til salg. Her får du en rigtig fin andelsbolig i ét plan, med egen carport og integreret udhus. Gå tørskoet fra carporten direkte ind i boligen! Andelen indeholder: Bryggers med installation til vaskemaskine og tørretumbler, stort soveværelse med skabsvæg, lys entré til gæster samt et stort badeværelse med bruseniche, toilet og vask. Rummeligt køkken alrum og stue i ét med udgang til både øst- og vestvendt terrasse. Her er en fantastisk udsigt over marker og et rigt dyreliv helt tæt på terrassen. Til sidst er to gode værelser med skabe i begge.

Dejlig aflukket have, hyggelige terrasser og en god ekstra parkeringsplads med flisebelægning foran boligen til bil nummer 2. Haven er primært anlagt med græs og er dejlig nem at holde.

Hassellunden ligger i en af Høngs nyere udstykninger i gå afstand til skole, daginstitutioner og indkøb. Byen har et rigtig godt foreningsliv, forretningsliv og genneralt er byen under en udvikling i opadgående retning i form af nye udstykninger mv.
Kontakt den lokale ejendomsmægler og få en snak om Hassellunden 22 – BoligOne træffes på telefon 40414171.~.. Læs mindre...

Denne bolig ligger i Kalundborg kommune - klik her for mere info...