Rapportér

Andelsbolig til salg, Rønnede, Østervænget

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1265340
  • Andelsbolig
  • 96 m2
  • 4
  • 890.000 kroner
  • 2.684 kroner
  • C

96 m2 andelsbolig til salg i 4683 Rønnede

Skønt beliggende i Kongsted ved Rønnede, finder du denne forening af andelsrækkeshuse, direkte ud til grønne områder. Foreningen er stiftet i 1985 hvor husene ligeledes er opført, og de har en meget sund økonomi. Her er bl.a. en friværdi på næsten 80%, og boligydelsen er også meget lav i forhold til boligens størrelse.

Samtidig er denne her måske en af de bedst beliggende, og du har direkte adgang til skønne grønne områder. Derudover er det nemt at komme til både Fakse, Haslev, Køge etc eller hvor man nu ønsker at tage hen for enten at handel eller arbejde.

Rækkeshuset er et enderækkeshus og du har en rigtig fin have med forskellige "kroge" hvor du altid vil kunne finde en med læ og i ugenerethed.
Indenfor er der hele 96 kvm. Her er entre og et meget lyst rum som kan bruges både som spiseplads som til kontor eller lignende.

3 store soveværelser, hvoraf de to ligger i den ene ende af huset, og det andet i den modsatte ende (kan også bruges som spisestue)

Herudover et fint oprindeligt køkken og et stort badeværelse. Endvidere et rigtig praktisk bryggers med gasfyr og vaskeplads med videre og udgang til hyggelig lille krog/terrasse. Her er oprindelig og velholdte parketgulve overalt, og da der altid har været tæpper på, er de helt uden skader.

Sælger viser selv boligen frem, da de også kender den bedst, så

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Faxe kommune - klik her for mere info...