Rapportér

Andelsbolig til salg, Næstved, Østre Ringvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1440817
  • Andelsbolig
  • 67 m2
  • 250.000 kroner
  • 3.940 kroner
  • C
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

Nyrenoveret 3V er centralt i Næstved

Med denne lejlighed kan du gå i gang med indretningen af dit nye hjem med det samme, da boligen er flot renoveret og tilbyder lyse, indbydende rammer med et moderne touch. Lejligheden ligger centralt placeret i Næstved, så du er tæt på byens centrum med butikker og spisesteder, ligesom hverdagens fornødenheder er placeret strategisk for at få hverdagen til at glide lettest muligt.

Lejligheden ligger i stueplan i en rød murstensejendom, der har parkering foran bygningen tilknyttet, hvis du har bil.

Træd indenfor i entréen, der glider over i køkkenet. Dette har en moderne og tidsløs indretning med sine hvide, grebsfrie fronter. Som en lækker detalje er der et lille viktualierum tilknyttet, hvilket giver ekstra opbevaringsplads af tørvarer og køkkenudstyr. Stuen har en fin størrelse, som snildt kan rumme en sofa at slænge sig i og et spisebord. Badeværelset er smagfuldt opdateret med sandfarvede fliser på væggen, og i brusenichen er der installeret regnbruser. De to værelser ligger i hvert sit hjørne af lejligheden, hvilket gør den delevenlig, hvis du søger en roommate. Ellers er indretningen også ideel til singlen, parret eller den lille familie.

Fra adressen er indkøbsmuligheder, daginstitution og skole inden for en radius af 500 meter. På blot ti minutters tid kan du være i centrum af byen på gåben. Der er under halvanden kilometer til stationen, hvis du pendler, og ellers er der adgang ud af byen via omfartsvejen.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Næstved