Rapportér

Andelsbolig til salg, Herfølge, Tinggårdsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1395816
  • Andelsbolig
  • 88 m2
  • 3
  • 639.000 kroner
  • 6.577 kroner
  • B
Få yderligere info om boligen!
Du skal være GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

88 m2 andelsbolig til salg i 4681 Herfølge

Hvis du er til en bolig hvor du bare skal nyde at alt er i fuldstændig perfekt stand; hvor der stort set ikke skal vedligeholdes noget, og du bare kan nyde den praktiske og funktionelle indretning, de flotte klinkegulve, den dejlige gulvarme i både køkken og badeværelse, og hvor der er toerrasser både for og bag på huset, så skal du komme og se dette pragtfulde andelsrækkehus.

A/B Mølleparken III består af 23 boliger i både stueplan og 1. sal. Denne er i stueplan, og her har du stor have/terrasse. Denne her er ovenikøbet en enderækkebolig, så her er virkelig lys, luft og plads til at indrette dagligdagens brug af boligen helt optimalt.

Her er stor entre, et godt værelse hvor ejer har opsat en god og anvendelig skabsvæg. Lækkert stort badeværelse med gulvvarme og bruseniche, samt et køkken i lækre materialer, renoveret i 2017, som er i åben forbindelse med stuen. Fra stuen er der indgang til stort soveværelse med skabe.

Foreningen ligger i dejligt og "grønt" område, og her er et godt fællesskab blandt beboerne. Byggeriet er flot tegnet, og kvaliteten af byggeriet synes bestemt over gennemsnittet. Derudover er finansieringen af foreningen meget fornuftig og her er ingen risikable lån etc.Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Køge kommune - klik her for mere info...