Rapportér

Andelsbolig til salg, Støvring, Højdedraget

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1283316
  • Andelsbolig
  • 108 m2
  • 5
  • 357.447 kroner
  • 6.841 kroner
  • B

108 m2 andelsbolig til salg i 9530 Støvring

Velkommen på toppen af Højdedraget, hvor denne skønne andelsrækkevilla nu kan blive din! Her er hele 3 værelser og skønne fællesrum.

Beliggenheden er i top - udover det åbenlyse med udsigten og det flotte grønne areal, der omkranser boligen, så får du også nem adgang til E45, en skøn handelsby i baghaven og alt hvad den moderne familie har brug for i hverdagen - institutioner, sportshal, svømmehal, børnepasning, fritidstilbud mv.

Arkitekturen i byggeriet giver skønne vinkler både inde og ude med den ensidige taghældning - og lyset lukkes ind via de store vinduespartier i facaden. Her er tænkt vedligeholdelses-let og elegant.

Velkommen indenfor via det flotte vognly, der giver tørskoet adgang til boligen med indkøbsposerne. Fordelingsgangen giver adgang til hyggelig stue og det skønne køkken/alrum med udgang til én af husets skønne terrasser/hyggekroge. Her er 3 gode værelser, alle med indbyggede skabe og en skøn loftshøjde. Praktisk bryggers med plads til vaskesøjle.

Haven er nem med bede og terrasser - om omkranset af en flot bøgehæk. Rækkehusene er placeret perfekt forskudt ift. hinanden og giver derfor en ugeneret plads på udsigtsterrassen. Ved indgangen til boligen er fint skur til opbevaring.

Andelsforeningen er sund, ingen renteswap, professionelt administreret og med skønt fælleshus med mulighed for at leje værelser til overnatning.

Kom og oplev både kvaliteten, den gode udnyttelse af de 108 kvm, og få en smagsprøve på din måske kommende udsigt?

For fremvisning kontaktes sælger, Annette på tlf.: 21959802.

Spørgsmål til RobinHus-Mægleren kan rettes på tlf.: 25300630.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Rebild kommune - klik her for mere info...