Rapportér

Villa, Struer, Rørsangervej

Sælges
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 643794
  • Villa
  • 800 m2
  • 1.575.000 kroner
  • 80.000 Kroner
  • C

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende boliger på Boligdeal.dk!

Villa til salg i 7600 Struer

Velholdt vila i attraktive Bremdal:


På Rørsangervej i Bremdal finder I denne velholdte og flot opdaterede villa. Det er en oplagt bolig for familien, der sætter pris på solid kvalitet og trygge rammer i et område med gode naboer, gode indkøbsmuligheder, skole og strand.

Ejendommen fra 1973 er løbende vedligeholdt og opdateret, så den er lige til at flytte ind i. Der er gulvvarme over hele huset, lamelparketgulve og nyere lofter i hvidpigmenteret, rupløjet træ. Sammen med de flotte murede detaljer og fyldningsdørene i fyrretræ er det alt sammen med til at forstærke indtrykket af en ejendom, der kort sagt er kram, når det er bedst.

Selve boligen er indrettet med en rummelig, sydvendt stue, der har godt lysindfald fra to sider, udgang til den sydvestvendte terrasse og ikke mindst forbindelse til køkkenet via en lille gang.

Køkkenet er lige som stuen af en god størrelse, så her kan I sagtens indrette et spiseområde med plads til hele familien. Køkkenet har blandt andet kogeø, spots i loftet, og en indretning, der i det hele taget er holdt i en helt enkel og tidløs stil.

Der er også praktiske spots i loftet i husets fire værelser. Derudover er der et badeværelse med muret bruseniche samt et bryggers, hvor der er godt med albuerum og plads til vaskesøjle.

Grunden er anlagt, så størstedelen af haven er vestvendt og ligger helt afskærmet bag huset. Her får I et godt terrasseområde, og der er desuden plads til at parkere campingvognen eller traileren. Bilen kan I parkere i carporten, mens cykler, barnevogne og plæneklipperen kan stå tørt og sikkert i det murede udhus.

Lyder den indflytningsklare og solide bolig i det populære Bremdal som noget for jer? Bestil en fremvisning, og lad os byde jer velkommen indenfor.

Går du i salgstanker er du velkommen til at bestille en gratis salgsvurdering af din nuværende bolig... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Struer kommune - klik her for mere info...
Se også: Areal Månedlig leje
202 m2 Ikke til leje
118 m2 Ikke til leje
131 m2 Ikke til leje
184 m2 Ikke til leje
69 m2 Ikke til leje
Billede af: Villa i Vemb - Skalstrupvej til salg

Villa på Skalstrupvej, Vemb

204 m2 villa til salg i 7570 Vemb: Gemmer der sig en vaskeægte bonderøv i dig - eller ønsker du bare fred og ro på landet med masser af plads til liv og børn, så har du nu muligheden for at gø...

204 m2 Ikke til leje
Billede af: Villa i Lemvig - Østergade til salg

Villa på Østergade, Lemvig

80 m2 villa til salg i 7620 Lemvig: Du kan nu blive ejer af dette skønne 1/2 dobbelthus i Lemvig - beliggende på vej, der ender blindt og med kort afstand til Lemvig Sø, havnen, indkøb mv. Bo...

80 m2 Ikke til leje
245 m2 Ikke til leje
96 m2 Ikke til leje
Villaer til salg i Lemvig

Villa på Søndergade, Lemvig

147 m2 villa til salg i 7620 Lemvig

147 m2 Ikke til leje