Rapportér

Villa til salg, Silkeborg, Bordinglundvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1430633
  • Villa
  • 118 m2
  • 15.287 m2
  • 77 m2
  • 4.295.000 kroner
  • 4.295.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne Ejendomsmæglere
Thomas Jørgensen
tlf: 20152302
tej@boligone.DK

Lækker villa med enestående naturudsigt over egen grund - 4 km fra Silkeborg

Blot fire kilometer fra Silkeborg finder I denne lækre udsigtsvilla, der er ideel til livsnyderne, der holder af at tilbringe tiden ude i den vilde natur. Villaen ligger nemlig på ren 1,5 hektar stor naturgrund, hvor I blandt andet kan jage råvildt, og hvor der er langt til de nærmeste naboer.

Også indenfor kan I nyde den naturskønne beliggenhed. Huset ligger nemlig højt i terrænet og har en fantastisk, uspoleret udsigt over det vilde, kuperede landskab lidt syd for Silkeborg. Samtidig er boligen flot istandsat og fuldstændig indflytningsklar med pæne, massive Viking-plankegulve over det hele.

Her kan I nyde den friske luft og naturens fred - og alligevel være tæt på alle hverdagens fornødenheder. Fra adressen leder en cykelsti de fire kilometer ind til Silkeborgs mange muligheder og byliv, og i den modsatte retning kan I cykle til skole og indkøb i Gjessø på under ti minutter. Bussen holder endvidere bare få hundrede meter fra hoveddøren.

I kommer til at bo i en villa fra 1934, der er så grundigt istandsat, at alt præsenterer sig så godt som nyt. Boligen byder på 118 kvadratmeter i et enkelt plan, og dertil kommer en god kælder på 77 kvadratmeter med bryggers, værksted og en indbygget garage, hvorfra I kan gå tørskoede ovenpå.

Stueplan byder på to store værelser, og ved behov kan I let øge det antal til tre. Og så får I glæde af et skønt, lyst opholdsmiljø med to stuer og et køkken i åben forbindelse og med enestående udsigt over jeres egen eng med vandløb og frugttræer - og med træbeklædte bakker, der rejser sig på den anden side af engen. Når solen går ned, kan I oplagt varmer jer ved stuens Hwam-brændeovn. Og bare rolig - I kommer til at være mere end selvforsynende i brænde.

Velkommen til Bordinglundvej 2!.. Læs mindre...

Denne bolig ligger i Silkeborg kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Silkeborg