Rapportér

Villa til salg, Randers SV, Møllevangsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1380775
  • Villa
  • 118 m2
  • 1.150 m2
  • 4
  • 1.545.000 kroner
  • 80.000 Kroner
  • C
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

118 m2 villa til salg i 8940 Randers SV

Midt Haslund og på en stille stikvej ligger dette hyggelige og charmerende hus - klar til en ny familie, der vil sætte pris på de mange unikke detaljer, den hyggelige indretning og den vidunderlige have.

Den lyse, elegante og romantiske stil er gennemført - og går igen i alle husets detaljer. Håndværket og vedligeholdelsesstanden er også i orden - med pæne rapporter og flot energimærke, så det skal ingen betænkeligheder være med husets alder!

Velkommen indenfor i hyggelig entré med panelvægge og plads til overtøjet. Huset stueplan byder på rummelig stue med masser af detaljer som fx. fritliggende bjælker, store vindues/dørpartier, der lukker lyset ind og hyggelig brændeovn. Udgang til skøn terrasse mod syd.

Lyst køkken med fyldningslåger, ny bordplade, opdaterede hvidevarer og god arbejdsplads. Endvidere spiseplads. Pænt brusebadeværelse med lyse klinker og lyst badeværelsesarrangement.

1. sal er indrettet med repos/lille tv stue og 2 hyggelige gavlværelser med loft til kip og godt lysindfald.

Du får ikke bare en skøn bolig - men også rigtigt gode kvalitetsudhuse, der spæder godt til pladsen og giver mulighed for at udfolde sig med atelier, gæsteværelse, værksted, herreværelse eller hvad der kunne være behov for. Der er indlagt varme i bryggers/vaskehus og etableret el i alle udhuse. Flot carport med redskabsrum

Den store (1150 kvm.) yderst veltilrettelagte og velpassede har været i TV og anlagt dengang af Hokus Krokus og trods den flotte fauna og mangfoldigheden i beplantningen, er haven overkommelig. Og så byder denne matrikel på den hyggeligste gårdhave!

Ejendommen opvarmes ned naturgas - og er fremtidssikret med indlagt fjernvarme-stikledning. Desuden alarmanlæg og indlagt fiber.

Interesseret? For fremvisning kan Lene og Jan kontaktes på tlf.: 20328775. Spørgsmål til ejendomsmægler Karina Høgholm kan rettes på tlf.: 25300630.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Randers kommune - klik her for mere info...