Rapportér

Villa til salg, Langå, Svalevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1382083
  • Villa
  • 224 m2
  • 1.120 m2
  • 140 m2
  • 5
  • 1.919.000 kroner
  • 100.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

224 m2 villa til salg i 8870 Langå

Velkommen på Svalevej - til en STOR villa med panoramaudsigt, 224 kvm. indflytningsklar bolig - integreret garage og værksted/gildesal på ca. 75 kvm. Villaen er beliggende i det attraktive Stevnstrup, hvor man har alt indenfor gå- eller cykelafstand. Herudover er der god offentlig transport og nem adgang til både til Randers, Aarhus og Viborg.

Boligen er løbende istandsat og i hele 3 plan på en højtbeliggende og skrånende grund, hvilket giver en helt eminent udsigt! Huset er gennemgående lyst og er yderst velindrettet til den store familie, som har brug for meget plads!

Husets indretning byder på rummeligt vindfang med adgang til fordelergangen med op- og nedgang til husets kælder og 1. sal. Fint gæstetoilet, værelse og det rummelige køkken/alrum. Fra køkkenafdelingen træder vi ind i den enorme udsigts stue - og her er husets hjerterum! Med god plads til HELE familien, og hvor den åbne pejs rigtigt luner i de kolde vinteraftener. Fra stuen er der udgang til 20 kvm. altan/udestue i hele husets bredde. Den lækre udsigt skal opleves for at man kan få den rette forståelse af den.

Husets 1. sal byder på et fin repos, som danner indgang til 4 gode værelser, hvoraf de 2 er med gode indbygningsskabe og med egen udgang til endnu en altan med udsigt. Her kan man igen nyde de naturskønne omgivelser og kigget over byen og engen. Derudover byder 1. salen på lyst badeværelse med bruseniche.

Husets nederste plan er høj og tør, og byder bl.a. på 2 gode disponible rum til opbevaring og lign. Derudover findes super bryggers med bordarrangement, gode vaskefaciliteter og håndvask. Stort multirum/gildesalg med gæstetoliet - som indbyder til et væld af anvendelsesmuligheder eller teenmageafdeling. God og integreret garage.

Boligen er tom og fremstår 100% indflytningsklar til en ny køber! Hos RobinHus er det sælger selv, der fremviser boligen.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Randers kommune - klik her for mere info...