Rapportér

Villa til salg, Ikast, Tove Ditlevsens Vej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1269189
  • Villa
  • 150 m2
  • 884 m2
  • 6
  • 1.875.000 kroner
  • 95.000 Kroner

150 m2 villa til salg i 7430 Ikast

Ikast er begunstiget med gode stisystemer så man let kommer rundt til byens faciliteter, som indkøb, skoler, daginstitutioner og grønne områder, altsammen indenfor rimelig afstand fra boligen.

Boligen er opført i 1986 på 150 m2 og i 1992 er der tilbygget en flot integreret havestue med store glaspartier og som vender helt solrigtigt. Fra havestuen er der udgang til dejlig sydvestvendt terrasse, og yderligere er der en lille nordvendt terrasse og er det ikke nok, så har denne villa også en utrolig dejlig læfyldt lukket gårdhave mod øst hvor morgensolen indfinder sig.

Villaen er en rigtig god tidssvarende planløsning, helt uden spildplads, så her får man fuld udnyttelse af alle boligens m2.

Indretning:

- Entré med bryggers-afsnit med bord og integreret vaskemaskine
- Køkken alrum med lyse elementer. Fra alrummet udg. til havestuen
- Dejlig stor stue med parketgulv, glasparti mod alrummet så meget åben her.
- Forældreafdeling med soveværelse, lille værelse/kontor samt badeværelse med bruseniche
- Børneafdeling med 2 gode værelser med indb. skabe.
- Yderligere et badeværelse m/niche i tilknytning til Entreèn .

Den 17 m2 store udestue har store PVC-termovinduer og delvist PVC-termo-tagvinduer og er flot integreret i huset. Der er klinkegulv med gulvvarme her.

Der er parketgulv i stuen, tæpper i værelserne og ellers meget flotte klinkegulve i køkken/alrum, Entré/bryggers og begge badeværelser, dog må man påregne at nogle af klinkegulvene skal udskiftes, da der er skader på klinkerne. Gulvvarme overalt hvor der er klinkegulve.

Tilhørende muret garage. Derudover udhus i den lukkede gårdhave og i forlængelse af carporten. Yderligere er der et redskabsrum gemt væk bag huset gavl.

Rundt om terrassen mod sydvest er der plantet forskudte hække, + der er en muret læmur, så man også kan finde læ på terrassen. Endvidere væghængt markise på terrassen. Haven er nem og fremtræder med flot beplantning, dels med flotte bede, dels områder med pigsten i haven, og gårdhaven har dejlig granitstensbed m.v. ligesom der her også er en skøn overdækket hyggekrog..

Villaen er gennemmuret og fremtræder indvendig med vandskurede lyse vægge og med rustiklofter overalt . Alle vinduer mod vejen og mod haven er nyere. Det andre i gårdsiden er de originale og i god stand.

Opvarmes med fjernvarme. En dejlig villa med god planløsning i godt kvarter. Bestil en uforpligtende fremvisning.

Denne bolig ligger i Ikast-Brande kommune - klik her for mere info...