Rapportér
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1443629
  • Villa
  • 191 m2
  • 870 m2
  • 3
  • 12.000 Kroner
  • 36.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

191 m2 villa til leje i 8800 Viborg

På højene i Overlund ligger en lang række af gedigne villaer fra parcelhusets barndom. Allerede i 70erne var arkitektens streger til denne villa 8 fremsynet. I dag fremstår villaen stadig som en moderne og opdateret version af den tidstypiske retrostil, hvor husets æstetiske kvaliteter ikke består i en pyntet arkitektur, men i rene linjer, enkel arkitektur og forenklede konstruktionsprincipper.

Her finder du således et væld af klassiske eksempler på typisk, modernistisk byggestil med detaljer som kasseformet arkitektur, built-up tag med ovenlysvinduer, synlige trækonstruktioner og skydedøre.

Allerede ved ankomsten til den 191 kvadratmeter store villa bliver du mødt med indtrykket af rene linjer og glatte strukturer, da murstensvillaen har fået et facelift med bl.a. hvidpudset facade, zinkafdækninger, nyt tag samt nyere døre og vinduer.

Du bliver budt velkommen i en lille entré, som leder videre ind en forgang med indbygget pejs og indgang til gæstetoilet. Herefter træder du ind i en af husets stuer, der består af en spisestue og en opholdstue med godt lysindfald fra et væld af vinduer. Fra spisestuen er der indgang til pejsestuen på hele 30 kvadratmeter, der med sine store glaspartier skaber et skønt rum med masser af plads til familiehygge.

Husets køkken ligger godt placeret mellem spisestuen og bryggerset og byder på masser af køkkenbordsplads og plads til spisebord. Herudover finder du to soveværelser, stort garderoberum og badeværelse med bruseniche og god skabsplads.

Villaen udmærker sig ved en kælder med 87 kvadratmeter lækker og opdateret boligkvalitet med bl.a. trægulve, gipslofter med spots og pudsede vægge. Kælderen rummer lyst rum med adgang til eget badeværelse, vaskerum, to depoter og et stort rum på 30 kvadratmeter, der kan anvendes som for eksempel aktivitets- eller hobbyrum.

De rene linjer fortsætter udendørs i den velanlagte have med velvoksne bøge- og rhododendronbuske og skønne solterrasser. Derudover er der udhus på 15 kvm og carport på 37 kvm.

Lad Wulff & Partnere vise dig dette moderne og æstetiske eksemplar af en typisk retrovilla.

Denne bolig ligger i Viborg kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Viborg