Rapportér

Villa til salg, Sabro, Kærsvinget

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1292189
  • Villa
  • 230 m2
  • 156.222 m2
  • 16 m2
  • 7
  • 6.795.000 kroner
  • 340.000 Kroner
  • E
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

230 m2 villa til salg i 8471 Sabro

Veldrevet hesteejendom med 15,6 velbeliggende ha. ved Aarhus skal have ny ejer. Her er højt til loftet - og alligevel kun 15 min. til Aarhus C og 5 min. til Bilka/Tilst. Beliggenheden er i top med central placering i det midtjyske og kort afstand til alfarvej og E45.

Faciliteterne til heste er formidable - med plads til ca. 50 heste - her er 37 hestebokse med foderautomater og drikkekopper, 2 løsdrifte, nyere ridehal (20 x 40) og udendørs ridebane, rondel mv. Skoven ligger i skridtafstand, naturen byder på flot landskab og sø - og store folde.

Stuehusets er trukket lidt væk fra staldkomplexet, hvilket gør, at der kan værnes om privatlivet selvom der er aktivitet i stalden. Her er plads til den store familie og/eller måske 2 generationer. Der er indrettet 230 kvm. bolig og hertil 120 kvm. rytterstue, stue mv. i tilbygning fra 70’erne.

Velkommen indenfor via én af husets 2 entréer. Stueplan byder desuden på lyst spisekøkken med masser af skabsplads. Stort værelse/stue, 3 gode værelser, flot rummeligt badeværelse med dobbelt vask samt endnu et badeværelse og bryggers med skabe. 1. sal er indrettet med stue med brændeovn, udsigt over landskabet og overdækket altan, stort soveværelse, badeværelse med bruseniche og køkkenfacilitet.

Hverdagens fornødenheder kan handles i Sabro få km. fra ejendommen og Bilka og de store varehuse på nås på 5 min.

Forholdende er ideelle til ridecenter og ejendommen generer en fin indtjening. Her er også plads til håndværkerforretning, erhverv/lager eller lign. Udover at få opfyldt de fleste hestepiger drøm er her altså også god plads til mand, børn og evt. svigermor.

For fremvisning kontaktes Gitte, der ejer ejendommen - ingen kender ejendommen bedre. Gitte kan kontaktes på tlf.: 22667033.

Spørgsmål til RobinHus-Mægler Karina Hægholm kan rettes på.: 25300630.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info...