Rapportér

Villa til salg, Ørum Djurs, Ørumvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1357656
  • Villa
  • 144 m2
  • 535 m2
  • 108 m2
  • 525.000 kroner
  • 30.000 Kroner
  • c
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

144 m2 villa til salg i 8586 Ørum Djurs

Hyggeligt hus centralt beliggende i landsbyen Stenvad med indlagt fjernvarme og fibernet! Der er fra huset under 400 meter til dejlig natursti samt til attraktionen Stenvad Mosebrugscenter, og ejendommen ligger ca. 4 km fra indkøb, skole, daginstitution, bibliotek og idrætsfaciliteter i Ørum.

Huset ligger på en god overskuelig grund i flere niveauer, som grænser direkte op til plantage. Dette giver en fantastisk udsigt fra husets højtliggende træterrasse, som har udgang fra stuen. Haven er primært udlagt i græsplæne og der er etableret stor fliseterrasse med gode hyggekroge. Derudover er der på grunden et nydeligt springvand, et stort hønsehus med flere anvendelsesmuligheder, cykelskur og to carporte.

Ejendommen er indrettet med lys entré med klinker. Herfra indgang til rummelig stue med åben forbindelse til lyst køkken med kogeø og masser af skabsplads. Endvidere forefindes et gæstetoilet med gulvvarme samt godt værelse, der har adgang til badeværelse med klinker og brus.
Kælderen byder på vaskerum, husets andet badeværelse med brus, værksted og flere disponible rum, hvor der i rummene med lyse klinker er indlagt gulvvarme.

Huset er beliggende nær skov og strand i Norddjurs Kommune, hvor der er mulighed for at søge om flextilladelse, så huset evt. kan benyttes som fritidsbolig.

En prisbillig ejendom hvor du får meget plads for pengene.

Tilstandsrapport og elinstallationsrapport vil blive udarbejdet forud for et salg, og det juridiske papirarbejde vil blive gennemgået af en boligadvokat.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Norddjurs kommune - klik her for mere info...