Rapportér

Villa til salg, Hedensted, Skovparken

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1366676
  • Villa
  • 133 m2
  • 1.111 m2
  • 5
  • 1.825.000 kroner
  • 95.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

133 m2 villa til salg i 8722 Hedensted

Det er os en glæde at byde indenfor i denne indflytningsklare villa, som er beliggende i et af Hedensteds mest eftertragtede kvarterer, med et trygt stisystem, i gåafstand til indkøb, skole og daginstitutioner samt flere legepladser tæt på. Skulle man have behov for endnu mere aktivitet, så findes der gode idrætsfaciliteter lige i nærheden.

Køberen af villaen kan se frem til en moderne bolig med en god planløsning.
Det er gennemgående, at alle villaens rum fremtræder lyse og indbydende, fx kan nævnes køkkenets ovenlysvinduer, som giver en skøn rumfornemmelse.
Her trives man!

Villaen er indrettet med en stor stue med direkte adgang til en pragtfuld sydvestvendt terrasse. I tilknytning til stuen finder vi det dejlige lyse køkken med spisekrog.
Den lyse fordelergang, som også rummer entréen, fører til husets 4 værelser og de 2 flotte badeværelser samt et garderoberum.
Villaens bryggers/bagindgang har god plads til opbevaring og til vaskefaciliteter.

Haven er spændende med mange ”rum”, vi fremhæver det fantastiske terrasseområde, som er indrettet i flere plan, og hvor sommeren i høj grad kan nydes.
Indkørslen er indrettet, så der er god plads til parkering, og her er 2 garager.
Grundejerforeningens store fællesareal befinder lige på den anden side af hækken, og hér er der mulighed for socialt samvær, boldspil og leg.

Fra denne skønne villa er der kort afstand til motorvej E45 og kun ca. 20 min. kørsel til Horsens og Vejle.

Hedensted byder på mange indkøbsmuligheder, såvel dagligvarer som detailbutikker.
Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning og ejendomsmægler Per Kenneth Christesen varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte. Alle spørgsmål og

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Hedensted kommune - klik her for mere info...