Rapportér

Villa til salg, Aalestrup, Boldrupvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1295568
  • Villa
  • 155 m2
  • 1.475 m2
  • 95 m2
  • 6
  • 795.000 kroner
  • 40.000 Kroner
  • D
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

155 m2 villa til salg i 9620 Aalestrup

Rummelig familiebolig med gode værelser og skøn have i den hyggelige og aktive landsby Simested v. Aalestrup. Et perfekt valg, hvis du vil bo i midten af Vesthimmerland i køreafstand fra Viborg, Randers, Hobro og Aalborg.

Boligen har et charmerende udtryk og der er sket store forandringer i sælgers ejertid. Bl.a. er vinduer og badeværelse er fornyet, taget er renoveret og der er etableret solfanger. Der er indlagt fjernvarme i 2016 og der er netop færdiggjort separatkloakering. Ejendommen har indlagt FIBERNET.

Velkommen indenfor via den pæne entré på facaden - eller den praktiske fra havesiden, hvor du kommer ind i baggangen og med adgang til køkkenet. Køkken/alrum er lyst og med god arbejds- og spiseplads (her er faktisk plads til hele 2 spiseborde) og med trappen til 1. sal placeret centralt i huset for optimal udnyttelse.

I stueplan findes desuden stue og værelse samt det flotte og meget rummelige badeværelse med gulvvarme.

1. sal er indrettet med 4 store værelser og repos. Her er forberedt til evt. udnyttelse af et værelse til bad, da installationerne er trukket op hertil.

Fra baggangen er der fin adgang til fuld kælder - der også etableret gulvvarme i de 4 store rum.

Skøn og hyggelig have omkranset af hæk - og med en indbydende blanding af plæne, træer, buske, skønne terrasser/hyggekroge og drivhus. Der er desuden støbt fundament til en pavillon.

På den små 1.500 kvm. store grund findes desuden dejligt stor flisebelagt indkørsel med carport og på havesiden overdækning og fyrrum med isoleret gulv.

Simested ligger med kort afstand til Aalestrup med alt hvad familien har brug for i hverdagen med indkøb, skole, børnepasning og fritidsaktiviteter. Naturen byder på masser af oplevelser i det flotte terræn og ved åen.

Hos RobinHus er det sælger selv, der fremviser boligen.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Vesthimmerlands kommune - klik her for mere info...