Rapportér

Rækkehus til salg, Thyborøn, Kirkevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1400938
  • Rækkehus
  • 91 m2
  • 1.151 m2
  • 745.000 kroner
  • 39.999 Kroner
  • F
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne Ejendomsmæglere
Mogens Kragh I/S
tlf: 9742 1252
holstebro@boligone.dk

Ferielejlighed i første række til Vesterhavet

Ferielejlighed i første række til Vesterhavet
Thyborøn - masser af frisk luft, havets brusen, høj himmel, brede sandstrande, havneliv med spændende fiskerestauranter, godt handelsliv og sidst, men ikke mindst, nu kan du købe en super lækker ejerlejlighed der kan bruges som helårsbolig, feriebolig eller flex bolig. Thyborøn har været i en rivende udvikling de senere år og du kan nu opleve både det spændende Kystcenter og Seawar Museet, samt løse billet til lokalbanen, VLTJ, der kan transportere dig til spændende vestjyske byer, herunder Lemvig med et charmerende købstads- og havnemiljø.

Velholdt og flot bolig
Ejerlejligheden er en del af lille ejerforening placeret centralt i byen, kun en rask spadseretur fra det pulserende havneliv med restauranter og gode muligheder for køb af frisk fisk fra Vesterhavet. Boligen har god udenoms plads med græsplæne og terrasse og i løbet af få sekunder står du på stranden ved Vesterhavet.

Indretningen er med bryggers der giver adgang til husets stueplan med 2 værelser og dejligt badeværelse. Trappe fører dig til 1. salen med stue med godt lysindfald og i åben forbindelse til lille køkken hvor sommermiddagen kan tilberedes og efterfølgende serveres på tagterrassen, der er bygget udover det tilhørende udhus, med plads til alt hvad der hører til udelivet.

Bo i den flotte Vesterhavs- og klitnatur
Uanset om du vælger boligen som din helårsbolig eller som din ferieresidens, kan du hver dag du er i lejligheden glæde dig over, at du lige udenfor døren har det barske vestkyst miljø med bølgende klitlandskab og det fascinerende Vesterhav med brænding og høfder.

Lyder denne skønne bolig som noget for dig må du hellere kontakte Liselotte og Mogens hos BoligOne og bestille en fremvisning.

Går du i salgstanker er du velkommen til, at bestille en gratis salgsvurdering af din nuværende bolig... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Lemvig kommune - klik her for mere info...