Rapportér

Rækkehus til salg, Hornsyld, Søndergade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 889527
  • Rækkehus
  • 114 m2
  • 1.066 m2
  • 4
  • 1.099.000 kroner
  • 55.000 Kroner
  • C
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

114 m2 rækkehus til salg i 8783 Hornsyld

Dette rækkehus er ideelt til den lille kernefamilie, der ønsker at bo naturskønt og med alle hverdagens fornødenheder lige indenfor rækkevidde.
Rækkehuset er ét ud af i alt tre rækkehuse, som er opført i 2006 med inspiration fra Skagens velkendte og charmerende arkitektur.
INDRETNING
Det indflytningsklare toetagers rækkehus byder på 113 meget veldisponerede kvadratmeter.
Stueplan indeholder rummelig entré med direkte adgang til et bryggers, hvor der er masser af skabsplads. Derudover er der et badeværelse samt et køkken med integreret spiseplads, der ligger i åben forbindelse med stuen. Overalt er der gulvvarme og god loftshøjde.
På 1. salen er der endnu et badeværelse samt 3 gode værelser og et repos/gang. Fra det ene af værelserne samt reposen er der udgang til en dejlig sydvestvendt altan, hvor udsigten til Urlev Å og grønne arealer kan nydes.
Til rækkehuset hører en overkommelig sydvestvendt have med opvokset hæk og stenterrasse samt et skur med plads til lidt opbevaring samt cykler. Derudover er der grønne fællesarealer indeholdende tørrestativ og parkeringsområde.

OMRÅDET
Rækkehuset ligger dejligt tilbagetrukket fra vejen og uden larm men alligevel meget centralt i Hornsyld. Her er der alt lige fra skole, idrætsfaciliteter, svømmehal, bibliotek til dagligvarebutikker, læge og apotek. Der er ca. 10 km til Horsens, og der går busser til både Horsens og Vejle lige uden for døren. Hornsyld er omgivet af dejlig natur herunder Urlev Å, som løber gennem byen.
KONTAKT

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Hedensted kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Hornsyld