Rapportér

Rækkehus til salg, Holstebro, Merkurs Torv

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1264496
  • Rækkehus
  • 124 m2
  • 324 m2
  • 2.095.000 kroner
  • 105.000 Kroner
  • A2015
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
BoligOne Ejendomsmæglere
Mogens Kragh I/S
tlf: 9742 1252
holstebro@boligone.dk

[xxxxx] - 23 flotte og top moderne rækkehuse

Har du lyst til at flytte direkte ind i et velindrettet og indflytningsklar rækkehus fra det lokale byggefirma Jensen & Jensen, så skal du måske stille skarpt på netop denne flotte bolig. Boligen er en del af en samlet bebyggelse på 23 enheder. Der er 2 typer af huse og her præsenteres du for 124 kvm i et plan. Udover super god kvalitet i boligen får du også carport med redskabsrum, samt terrasse.

Beliggenheden på Merkurs Torv, som en del af den nye bydel i Hornshøj/Moseby, er meget central til hverdagens faciliteter som skole, daginstitution og mulighed for dagligvareindkøb. Ligger tæt på hele den dejlige natur omkring Vandkraftsøen og der er kort afstand til det nye naturcenter ved Tvis kloster. Holstebro Motorvejen nås på få minutter.

Du får her et hus i den sædvanlige håndværksmæssige kvalitet fra Jensen & Jensen med en super god indretning, der kan beskrives som følger:

- entre område med klinker og adgang til husets rum
- bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler
- 2 værelse på hver 9-10 kvm med skabe
- soveværelse på 15 kvm med skabsvæg
- dejligt badeværelse med brus og skabe
- stort kombineret opholdsrum og i åben forbindelse med køkken

Huset er opført i gode materialer og med gode løsninger, heraf kan nævnes gulvvarme i alle rum med styring, hvide indvendige døre, 3-lags energi vinduer i træ/alu, indervægge i fibergips, der spartles og males, ventilationsanlæg og solcelleanlæg. Materiale beskrivelse og tegninger kan rekvireres hos ejendomsmægler, der også kan præsentere tilkøbsmulighederne.

Velkommen på Merkurs Torv - lyder dette helt nye rækkehus som noget for dig, må du hellere ringe til Liselotte og Mogens hos BoligOne for en snak... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Holstebro kommune - klik her for mere info...