Rapportér

Lejlighed til salg, Viborg, Hellerupvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1318345
  • Lejlighed
  • 208 m2
  • 5
  • 5.700.000 kroner
  • C
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

208 m2 lejlighed til salg i 8800 Viborg

På Hellerupvej 18 findes den komplette lystejendom med skov, sø, agerjord, dyreliv og masser af plads både ude og inde. Der er tilmed en årlig indtjening på ca. 35.000 kr., og mulighed for jagt og hestehold på egen matrikel. Så vil du gerne kombinere drømmen om din egen fredfyldte oase midt i naturen med bekvem afstand til by(kun ca. 7 km. til Viborg), skole og hverdagens faciliteter?

Så finder du denne landejendom idyllisk placeret i en skøn forening af åbne vidder og skovarealer i landskabet, der strækker sig få kilometer syd for Viborg, langs landsbyerne Hald Ege og Finderup. Mellem byens faciliteter i Viborg og den bugtede natur og historiske scene ved Hald Sø og Dollerup.

Allerede når du nærmer dig landejendommen på Hellerupvej ad den 300 meter lange grusbelagte vej, har du god mulighed for at omstille dig til den fredfyldte stemning, der hviler over ejendommen, der ligger omkranset af skov og med søen i baggrunden.

Ejendommen ligger på en 21,2 hektar stor grund. Heraf er 6 ha bortforpagtet agerjord, og 6,2 ha er skovrejsning, som er anlagt i 2003. Der er dermed rige muligheder for både at drive landbrug, dyrke jagtinteressen eller omdanne ejendommen til et hesteparadis med folde og ridebaner.

Ejendommen har været i familiens eje siden 1945, er løbende moderniseret ude og inde og er nu parat til at danne ramme om en ny families historie. Og der er masser af plads at skabe nye fortællinger på, for du får 208 kvm bolig i stuehuset fordelt på to plan.

Stuehuset er opført i røde sten og emmer af landlig stemning, med sprossede vinduer, rustikke lofter, hyggekroge, brændeovn og store, buede vinduespartier, der sørger for masser af lys og føling med den omkransende natur.

Entréen fordeler til to afdelinger i huset. Den private afdeling rummer forældresoveværelse med separat badeværelse, værelse og bryggers. Det andet afsnit rummer lækkert køkken, alrum, stue, endnu et badeværelse og kontor/fællesrum med trappe til førstesalen. Her finder du to store, hyggelige værelser med store skråvinduer, der lukker masser af lys ind, samt toilet.

Ejendommen har også 240 kvm udbygning, som er opført i 1988, der indeholder 23 kvm kontor/soverum, badeværelse og opholdsrum med thekøkken. Udbygningen kan anvendes til mange forskellige formål, f.eks. til at indrette hestestald med bokse. Herudover er der 40 kvm dobbelt garage.

Huset omkranses af parklignende have med egen sø, store græsarealer, træer og terrasser, den ene overdækket.

Lad Wulff & Partnere tage dig med en tur til dette helle på Hellerupvej, hvor du kan nyde livet i din egen landlige oase.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Viborg kommune - klik her for mere info...