Rapportér

Lejlighed til salg, Silkeborg, Valdemarsgade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1184613
  • Lejlighed
  • 124 m2
  • 2.795.000 kroner
  • 140.000 Kroner
  • A2015

Få information om denne bolig nu!

Få info om denne bolig via Facebook, Google eller ved at skrive din mail i feltet og trykke på knappen...

Du kan tage direkte kontakt til denne udlejer/sælger
BoligOne Ejendomsmæglere
Thomas Jørgensen
tlf: 20152302
tej@boligone.DK

4Ver med to altaner og attraktiv beliggenhed i Silkeborg

I den attraktive Sydby i Silkeborg ligger denne indbydende lejlighed. Her får I et hjem med gåafstand til REMA 1000, skole, daginstitution og det sprudlende liv i centrum, mens Fællesparken og Lyngsø sætter tempoet ned med hyggelige gåture. Hvis I vil længere ud i verden, er der også hurtig adgang til banegården.

Ved ankomst til adressen kan I parkere jeres bil i parkeringskælderen, hvorefter I fortsætter hen til elevatoren, som fører jer op til første sal. Her træder I ind i en trappeopgang, inden I bydes velkommen i entréen med plads til at hænge overtøjet i det indbyggede skab.

Lejligheden byder på tre værelser med mange muligheder, uanset om der er behov for børneværelser, et kontor eller et hobbyrum.

Desuden kan I se frem til hele to stilfulde badeværelser, hvoraf det ene har plads til en vaskesøjle. De er hver især holdt i et lyst, smagfuldt design med hvidt interiør, indbyggede loftspots, et væghængt toilet og en aflukket bruseniche.

Rene linjer og lækre materialer kendetegner således boligen - og køkkenet er ingen undtagelse. Det ligger i åben forbindelse med stuen, og dermed flyder det sammen til ét stort, dejligt alrum, hvor familien kan samles om alt lige fra lektieprojekter til lørdagsmiddage og filmhygge.

Udover den klassiske stil med hvide elementer, der harmonerer perfekt med de smukke gulve, er køkkenet også funktionelt indrettet med en ovn i praktisk arbejdshøjde. Oveni er der plads til barstole, så gæsterne kan nyde et glas vin, mens hjemmets kok fremtryller lækkerier.

Sidst, men ikke mindst, venter der både en morgenaltan mod øst og en stor, vestvendt altan med plads til et bord, hvor I kan nyde solens stråler og en god bog under åben himmel.

Ring for en fremvisning!.. Læs mindre...

Denne bolig ligger i Silkeborg kommune - klik her for mere info...
Se også: Areal Månedlig leje
Billede af: Lejlighed i Silkeborg - Valdemarsgade til salg

Lejlighed på Valdemarsgade, Silkeborg

95 m2 lejlighed til salg i 8600 Silkeborg: Kongega?rden er tænkt som en ny og sammenhængende bydel, hvor principper og god kvalitet ga?r igen i hele omra?det. Bydelen er tegnet af Aarstiderne Arki...

95 m2 Ikke til leje
87 m2 Ikke til leje
Lejligheder til salg i Silkeborg

Lejlighed på Ansvej, Silkeborg

99 m2 lejlighed til salg i 8600 Silkeborg

99 m2 Ikke til leje
64 m2 Ikke til leje
Billede af: Lejlighed i Kjellerup - Galgebakkevej til salg

Lejlighed på Galgebakkevej, Kjellerup

223 m2 lejlighed til salg i 8620 Kjellerup: Hvorvidt Galgebakken i sin tid har været location for et dramatisk scenarium, melder historien ikke noget nærmere om. Men vi ved med sikkerhed, at denne ejen...

223 m2 Ikke til leje
146 m2 Ikke til leje
120 m2 Ikke til leje
258 m2 Ikke til leje
Billede af: Villa i Silkeborg - Himmelbjergvej til salg

Villa på Himmelbjergvej, Silkeborg

129 m2 villa til salg i 8600 Silkeborg: Her er alletiders mulighed for at få fat i et dejligt indflytningsklart hus i det skønne Laven. Boligen ligger dejligt tilbagetrukket fra vejen, og med uds...

129 m2 Ikke til leje
Billede af: Villa i Silkeborg - Funder Kirkevej til salg

Villa på Funder Kirkevej, Silkeborg

145 m2 villa til salg i 8600 Silkeborg: Her er muligheden for at få et godt hus i populære Funder Kirkeby, hvor der er plads til hele familien. Og samtidig til en pris hvor alle kan være med. H...

145 m2 Ikke til leje