Rapportér

Lejlighed til salg, Viborg, Vedsøvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1276548
  • Lejlighed
  • 198 m2
  • 2
  • 3.295.000 kroner
  • C
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

198 m2 lejlighed til salg i 8800 Viborg

Drømmer du om at leve i pagt med naturen, kan denne ejendom opfylde dit ønske. Til ejendommen hører der enge, mark og skov fordelt på ca. 7,5 ha jord.

I skoven finder du stier, hvor du kan komme tæt på det rige dyreliv, der er i skoven og i området omkring ejendommen. Den nuværende ejer har ofte haft aften besøg af råvildt tæt på huset. Om foråret er det muligt at følge med i, hvordan flokken vokser og udvikler sig.

Udover rådyrene er der et rigt dyreliv omkring ejendommen, hvilket gør de mange hektar ideel til jagt. Hvis du selv er jæger, kan du boltre dig på området eller leje det ud til andre jægere.

Drømmer du om at have plads til hestehold eller andre dyr er området omkring ejendommen oplagt til at lave indhegninger, hvor den drøm kan blive udlevet.

Udbygningerne er rummelige og har du en pladskrævende hobby som eksempelvis at reparere biler, have dyr på hobbyplan eller et atelier, er der rig mulighed for at indrette dette.

Stuehuset er i god stand og har opdateret klimaskal. I huset er der tre gode værelser, to badeværelser samt to stuer, og rig mulighed for at ændre indretningen med eksempletvist flere værelser på 1.salen.

Vedsø ligger i resterne af en gammel tunneldal, der under istiden for 15.000 år siden havde sit udspring ved Mariager Fjord. Søen ligger syd for Viborg og området omkring Vedsø er kendetegnet for den smukke natur, hvor der både er skove, marker, enge og en sø. Vedsø er et yndet udflugtsmål både for viborgensere og naturelskere, der holder af at vandre i det smukke kuperede terræn og om sommeren bade i søen.

Er du vild med fiskeri er der ikke langt fra ejendommen til Vedsø, hvor der er kommunalt ejede arealer, hvorfra det er muligt at fiske blandet ørreder, knuder og ål, hvis man har et statsligt fisketegn. Fra 15.6 til 1.10 er det tilladt at sejle på søen.

Selvom ejendommen ligger midt i naturen er den stadig bynær med omkring en kilometer til Teglmarken og tæt på gode indkøbsmuligheder, skoler, institutioner, fritidsfaciliteter og meget andet.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Viborg kommune - klik her for mere info...