Rapportér

Grund til salg, Tjele, Gøgeurtvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 960126
  • Grund
  • 1.023 m2
  • 595.000 kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

1023 m2 grund til salg i 8830 Tjele

Den fredede gøgeurt er en sjældenhed i den smukke, varierede danske fauna, og denne byggegrund på Gøgeurtvej i Rødding er dermed lige så speciel, som blomsten bag vejnavnet. Her finder du nemlig en sjældent udbudt mulighed for at opføre din drømmebolig på en eksklusiv udstykning, hvor vigtige parametre som panoramaudsigt, naturskøn beliggenhed og familievenlig logistik går op i en eftertragtet helhed.

Du får her hele 1023 kvadratmeter at folde dit byggeprojekt ud på. Byggegrunden er placeret på en højt beliggende udstykning i kanten af Rødding få kilometer uden for Viborg. Til den ene side kan dit blik panorere over Rødding Sø og videre hen over Røddings tage. Til den anden side af boligen kan du nyde, at det eneste, der spolerer den næsten totale uforstyrrethed, er vindens sagte hvislen i majsmarkerne bag dig eller dyrelivet i krattet.

Du kan også nyde, at du har valgt at slå dig ned i Rødding, der er en aktiv og velfungerende by, der på flere måder lever op til sit slogan byen med udsigt. Rødding er beliggende i et kuperet terræn med dale dannet under den sidste istid for mere end 15.000 år siden, flere skovområder og Rødding Sø som byens naturlige og rekreative omdrejningspunkt. Derudover rummer Rødding bl.a. erhvervs-, kultur- og foreningsliv, daginstitutioner, Sødalskolen, der er kåret som Viborg Kommunes bedste skole i forhold til at løfte eleverne, og andre gode drivkræfter, der giver byen en vækstprognose på 14 procent over de kommende år.

Dertil kommer, at du kun er få minutters kørsel fra Viborg. Lidt længere tid, hvis du tager cyklen ad cykelstien, der løber naturskønt direkte fra Viborg til Rødding.

Lad Wulff & Partnere vise dig denne unikke mulighed for at opføre din drømmebolig på en eksklusiv udstykning, hvor vigtige parametre som panoramaudsigt, naturskøn beliggenhed og familievenlig logistik går op i en eftertragtet helhed.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Viborg kommune - klik her for mere info...