Rapportér

Grund til salg, Karup J, Dalen

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 54075
  • Grund
  • 1.319 m2
  • 375.000 kroner
  • 25.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

1319 m2 grund til salg i 7470 Karup J

Alletiders mulighed præsenterer sig her for en køber, der ønsker en unik beliggenhed og en overdådig naturudsigt. Her kan en boligdrøm realiseres i et skønt, kuperet tærræn, bestående af 2 grunde - ialt 1.318 m².

"Netop der, hvor en gletchertunge skød vej fra Hald Sø op gennem SkelDalen og endte i en port, hvor smeltevandet fossede ud over landet vestfor, er denne byggegrund til salg. Grunden er beliggende direkte til de naturfredede arealer omkring Hald Sø - et af Danmarks smukkeste landskaber".

Sælger har tidligere fået godkendt et smukt, arkitekttegnet træhus på ca. 150 m² + garage, der er flot integreret i naturen. Lignende bolig eller præcis din drømmebolig kan byggges på terrænets præmisser.

Skelhøje byder på mulighed for indkøb med både købmand og slagter. Der er en aktiv borgerforening og kultur- og forsamlingshus. Sikker og oplyst cykelsti til Frederiks Skole, ca. 3 km. væk og små 20 km. til Viborg og 10 km. til Karup lufthavn.

Adgangsvej til boligen vil være via Dalen 8. Mulighed for naturgas.

Du er meget velkommen til at køre forbi og nyde udsigten og landskabet. Spørgsmål til sælger kan rettes på tlf. 2829 2758 - Britt og Bjarne mødes gerne med dig for en yderligere gennemgang af matriklerne.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Viborg kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Karup J