Rapportér

Grund til salg, Horsens, Bakkeager

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1210910
  • Grund
  • 956 m2
  • 900.000 kroner
  • 50.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

956 m2 grund til salg i 8700 Horsens

Grunden ligger i udkanten af Horsens, ved Lund, og med let adgang til E45. Grunden er placeret på en blindvej, og man vil derfor ikke blive forstyrret af traffik til de resterende huse i den nye udstykning.

Grunden ligger i et allerede bebygget område, og ligger højere end de resterende huse som giver en flot udsigt mod syd/vest. Grundes gode og høje placering, gør at man kan får aftensolen ind på terrassen, indtil den går ned i horisonten, uforstyrret af foranliggende naboer.

Der er allerede lavet 3 jordbunds prøver på grunden på hhv. 0.6m, 0.7m og 1.3m
(hvilket er meget pænt, ift andre grunde i Provstlund.)

I Lund er der både Dagli’Brugs, bager og pizzeria, en REMA 1000 lige ved indkørslen til Provstlund-området.
Lund ligger kun 5-6 km. Fra Horsens centrum, som byder på masser af kultur, restauranter og shopping-muligheder.

Provstlund er et naturskønt område med sø og skov. Fra udstykningen går Provstlundstien i den ene retning mod Lund by, og i den anden retning gennem skov og smuk natur mod Horsens.
Parallelt med Silkeborgvej er der anlagt cykelstier til Horsens centrum. Cykelstierne er placeret i god afstand til trafikken, desuden med tunneler som fører cykellisterne sikkert under de store veje.
Yderligere er der adgang til Bygholm sø, inden for 3-4km.

Fra udstykningen er der hyggelige stisystemer til Lund bymidte. Træer afskærmer vinden, så man kan færdes i læ. For enden af stien er der kun få hundrede meter til skole, børnepasning og den lokale sportsklub – alle placeret samme sted. Der er ca 1-2km til skole og børnehave.

Se mere på: http://www.provstlund.dk/

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Horsens kommune - klik her for mere info...