Rapportér

Grund til salg, Herning, Lyngshuse

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1166469
  • Grund
  • 2.694 m2
  • 99.000 kroner
  • 25.000 Kroner
Du kan tage direkte kontakt til denne udlejer/sælger
Brande Boligsalg
John Sørensen
tlf: 97184002
info@brandeboligsalg.dk

2694 m2 grund til salg i 7400 Herning

Fritidshusgrund på 2694 m2, beliggende i naturskønt sommerhusområde "Lyngshuse" mellem Ikast og Brande og med kun ca. 2 km til Kølkær by med gode indkøbsmuligheder.

Desuden ligger grunden kun ca. 15 km. fra Herning, og der er meget kort afstand til særdeles smuk natur ved Søby sø.

Sommerhusområdet i sig selv er begunstiget af særdeles smuk natur med afmærkede vandrestier hvor der er etableret bænke undervejs så man kan nyde den smukke natur, og fra grunden er der kun ca. 200 m til Hallund Bæk som passerer med sit smukke vandløb i nærområdet. Endvidere er Familiecentret Skovly - et "Bed & Breakfast" center, hvor man kan leje værelser kun nogle få hundrede meter fra denne grund.

Grunden er p.t. skovbeplantet men let at rydde for bebyggelse og der er virkelig her mulighed for at bevare nogle træer så sommerhuset kan placeres helt ugeneret på grunden. Der er gode grusveje i sommerhusområdet og grundejerforening der varetager fælles interesser, veje og stier m.v.

Et skønt sted hvor man kan være tæt på naturen og virkelig nyde stilheden samt de smukke omgivelser.

Alle tilslutningsafgifter er betalt. Der skal dog betales el-del 2 ved byggeri på grunden p.t. ca. kr. 13.000,- samt udgifter til stikledninger ved byggeri.

Det er etableret en samlebrønd til kloak på grunden, så kloak er nem at tilslutte.

Hvem kommer først til denne dejlige grund ? Kør selv forbi og se grunden og gå en tur på stierne i området. Der er virkelig skønt her.

Første 4 foto´s i annoncen er (efter kort og luftfoto) er fra grunden. Øvrige foto´s er fra området 10 - ca. 300 meter fra grunden.

Bemærk nye regler for sommerhuse: Tidligere skulle man eje et sommerhus i 8 år før det måtte anvendes som helårsbeboelse for ejer. Nu skal man kun eje sit sommerhus i 1 år for at måtte bruge det til helårsbeboelse. Sommerhuse kan nu også belånes med 75% i kreditforening mod tidligere kun 60%. Så ovennævnte er endnu et godt argument for at købe en sommehusgrund og bygge sit eget sommerhus.

Denne bolig ligger i Herning kommune - klik her for mere info...