Rapportér

Fritidshus til salg, Skanderborg, Mossøbrå

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1272917
  • Fritidshus
  • 81 m2
  • 1.230 m2
  • 3
  • 1.850.000 kroner
  • 95.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

81 m2 fritidshus til salg i 8660 Skanderborg

Så har vi fornøjelsen at præsentere dette unikke og spændende sommerhus - i en attraktiv sommerhus-enklave og med flot udsigt til søen og det kuperede landskab.

Sommerhuset har skøn, lukket have og ligger højt i terrænet ift. genboerne og giver derfor ekstra fint view.

Velkommen indenfor i entré med videre adgang til den originale del af sommerhuset - eller tilbygningen. Og starter vi her, så er der i 1999 tilbygget en flot, kvadratisk stue på huset - med flot glasgennemgang og loft i pyramideform. Sælger anvender dette til soverum, men er også oplagt som stue.

Den originale del af huset er indrettet med hyggelig stue med brændeovn og videre udgang til lys spisestue. Godt køjerum og badeværelse med brus og plads til vaskemaskine. Hyggeligt køkken i åben forbindelse med stuen. Fra stue og tilbygningen er der udgang til terrasse - og ovenpå stuen er indrettet tagterrasse.

Til huset hører stort udhus med hele 2 værksteder, redskabsrum og fint anneks med el og el-radiator. En oplagt overnatningsmulighed til gæster og/ eller teenagere - og ekstra sengepladser ved udlejning. I haven findes flere store træer/buske og hyggekroge. På udsigtssiden findes stor terrasse og mellem sommerhus og udhus er en hyggelig gårdhave.

Sommerhusområdet er kendetegnet ved fantastisk natur, nem adgang til E45, nemt til hverdagsindkøb i nabobyen Alken og shopping i Skanderborg Midtby.

Du er meget velkommen til kigge forbi og ose på grunden - og hvis du gerne vil helt ind og opleve boligen, så

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Skanderborg kommune - klik her for mere info...