Rapportér

Fritidshus til salg, Silkeborg, Vesterlundvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1075293
  • Fritidshus
  • 130 m2
  • 3.090 m2
  • 59 m2
  • 3.595.000 kroner
  • 3.595.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
BoligOne Ejendomsmæglere
Thomas Jørgensen
tlf: 20152302
tej@boligone.DK

Nyere, flot fritidsbolig på stor, pragtfuld grund med udsigt til Thorsø nær Silkeborg

Nær Silkeborg og lige i Vesterskovens skovkant ligger denne moderne fritidsejendom fra 2015. Huset står helt indflytningsklart i klassisk sommerhusstil og byder på 189 etagemeter inklusiv en stor kælderetage. Ejendommen tæller blandt andet fire soveværelser, to badeværelser og et lyst, åbent opholdsafsnit, som har direkte udgang til en solrig, sydvestvendt terrasse og den 3.090 kvadratmeter grønne grund.

Med en sommerhusadresse som denne kan det næsten ikke blive meget bedre. Her har du fem minutters spadseretur til Thorsø, hvor du finder et dejligt fællesareal ved badesøen. Der er gode mountainbikespor i området, og desuden er der omkring to kilometer til Virklund, hvor du kan foretage de daglige indkøb. En halv times cykeltur via stisystemer gennem skoven bringer dig til Silkeborg.

Grunden er anlagt i forskellige niveauer, hvilket giver et smukt, idyllisk havemiljø. Her er plads til alt lige fra sene hyggestunder ved bålpladsen til solrig afslapning på terrassen og rutsjeture på legestativet.

Funktionalitet og komfort er fællesnævnerne for ejendommen, der fremstår yderst velindrettet og harmonisk i lyse nuancer. Et flot, ensartet parket pryder det opvarmede gulv, og de velplacerede, sydvendte vinduespartier bidrager til en let og lys atmosfære, bliver det for varmt, sænker solfilmen og markisen temperaturen. En charmerende brændeovn skaber ligeledes en hyggelig stemning i opholdsafdelingen - her ligger en stue i åben forbindelse til et moderne køkken i et tidssvarende design.

Huset har sovepladser til omkring 10-12 personer, så der er rig mulighed for at invitere hele familien eller vennerne på besøg. Hertil kommer et rummeligt badeværelse med en lækker indretning samt hjørnebadekar og bruseniche.

Det andet badeværelse er placeret i kælderen, hvor du ligeledes finder et bryggers og et godt ekstrarum til gæster, kontor eller hobbyrum - her er indrettet med en stor skabsvæg. En stor dobbeltgarage med el-port medfølger til ejendommen, og endeligt skal det nævnes, at der er lagt jordvarme, og tilmed er der trådløst, fjernbetjent lys i indkørslen og ved hoveddøren, hvilket gør det komfortabelt at komme hjem. Det er muligt at benytte huset som helårsbolig, hvilket, for nogle, nu er lovligt allerede efter et år.

Velkommen til Vesterlundvej 218!.. Læs mindre...

Denne bolig ligger i Silkeborg kommune - klik her for mere info...