Rapportér

Fritidshus til salg, Juelsminde, Pøt Strandby

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1400966
  • Fritidshus
  • 103 m2
  • 736 m2
  • 1.395.000 kroner
  • 70.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne
Morten Dam Johansen
tlf: 24818030
mdj@boligone.dk

103 m2 fritidshus til salg i 7130 Juelsminde

Unikt feriehus i fredelige og rolige omgivelser kun ca. 300 meter fra vandet. Huset er placeret på et roligt, lukket vænge, hvor områdets natur opleves på nærmeste hold. Et særdeles moderne fritidshus, fremstillet i kvalitetsmaterialer.

Ejendommen er velholdt og indeholder en lys entre/mellemgang. Sommerhusets hjerte er køkkenalrummet og stuen der er bygget ud i et. Her er spise- og tv-afdeling samt brændeovn til de kolde vinteraftener. Loft til kip, som giver en fantastisk rumfornemmelse, dejligt lysindfald fra de store vinduespartier samt udgange til terrasserne. Soveværelse med skabe. Stort lyst badeværelse med bruseniche, hjørnespa samt sauna. 2 børneværelser. Hems med flere sovepladser og hulestemning. Lyst gæstebadeværelse med bruseniche.

Her er endvidere flere gode terrasser, hvoraf den ene er delvist overdækket.

Integreret udhus på 3 m3, samt et uisoleret udhus på ca 8 m2.

Haven er lukket og vedligeholdelssvenlig og egner sig perkfekt til børn og leg.

Område info: Langs Østkysten er bylivets glæder altid inden for rækkevidde. Uanset om I kommer i juni eller november, vil byerne have oplevelser at byde på. I de større byer kan I shoppe uforstyrret på smukke gågader eller I kan søge om i de små stræder. Hvis naturen kalder er I kommet til det rette sted. Her står alle feriemuligheder åbne: badning fra sandfyldte strande lige ud til landets reneste badevand, cykel- og vandreture i den varierede natur, aktiviteter til lands og til vands, og skulle sulten melde sig finder I nemt en lille hyggelig cafe eller restaurant... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Hedensted kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Juelsminde