Rapportér

Fritidshus til salg, Hurup Thy, Helligsøvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1400903
  • Fritidshus
  • 429 m2
  • 5.142 m2
  • 11
  • 1.995.000 kroner
  • 99.999 Kroner

Sommerhus i strandkanten

Sommerhus i strandkanten

Vi præsenterer her et sommerhus udover det sædvanlige! Det ligger helt ned til strandkanten ved Nissum Bredning, der er fra grund og huse panoramaudsigt over hele fjordområdet. Du har hele 429 kvm til rådighed fordelt på 3 huse. De har været nuværende ejers ejendom i ca 40 år og er således et sjældent udbudt og unikt tilbud på, at erhverve en sommerbolig beliggende lige ved vandet. Det er værd, at understrege, at kystlinjen på denne strækning ikke er specielt truet af voldsomme vejrtyper.

Ejendommen er indrettet på en måde, hvor de mange kvm er fordelt på 3 separate sommerboliger, hvilket giver køber den perfekte mulighed for, at leje de 2 af sommerhusene ud og forbeholde det tredie til sig selv, hvilket giver en endog meget attraktiv mulighed for, at få en sommerbolig til et meget lavt totalt omkostningsniveau. Ved brug af det største af husene til sig selv vil der være begrænset gene ved udlejning af de 2 øvrige huse til ferieformål. Du kan selvfølgelig også disponere over hele ejendommen selv, som fx hele familiens samlings punkt. Det vil være for omfattende at beskrive de enkelte boliger, kig på plantegningerne og bliv inspireret til, at komme og se det i virkeligheden.

Beliggenheden er i umiddelbar forlængelse af sommerhusområdet ved Helligsø Drag og nærmeste indkøbsmulighed er i Hurup, hvor der er et godt handelsliv. Beliggenheden giver samtidigt rig mulighed for, at dyrke egnens mange fritidstilbud, fx vandring i Thy Nationalpark, surfing i Klitmøller (Cold Hawai) og besøg i de hyggelige fiskerlejer i Vorupør, Agger og Stenbjerg. Vil du opleve det store havnemiljø i Thyborøn tager du færgen fra Agger og er du til byliv med cafeer og shopping er der ikke langt til Thisted.

Kort sagt er du til det gode fritidsliv og samtidigt kunne strikke det sammen så det er til et attraktivt udgiftsniveau - ja, så skulle du måske stille skarpt på dette sommerhustilbud lige til strandkanten. Ring til Liselotte og Mogens og bestil en fremvisning.

Velkommen på Helligsøvej 13 - et sommerhustilbud der skal ses.

Går du i salgstanker er du velkommen til at bestille en gratis salgsvurdering af din nuværende bolig... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Thisted kommune - klik her for mere info...