Rapportér

Fritidshus til salg, Holstebro, Ringkøbingvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1400905
  • Fritidshus
  • 40 m2
  • 72.168 m2
  • 2.495.000 kroner
  • 125.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne Ejendomsmæglere
Mogens Kragh I/S
tlf: 9742 1252
holstebro@boligone.dk

Fuldstændig unik skovejendom

Kun et par km fra Holstebro city kan du nu erhverve din egen skov på 5,6 ha og i tilgift får du en luksus jagthytte, der er indrettet så den kan bruges som fritidshus med overnatningsmulighed. Nærheden til Holstebro er som sagt særdeles bekvem og der er cykelsti helt ud til grunden.

Der er nem adgang til ejendommen fra Ringkøbingvej og man ser straks den fantastiske beliggenhed i ly af skovens træer som med fantastiske uderum i form af flisebelagte terrasser, med overdækkede arealer.

Arealerne er udlagt skovbevoksning, heraf nyplantninger. Der er netop anlagt lille sø på arealet. Arealerne støder direkte op til vestre plantage, hvor der er uanede muligheder for, et aktivt fritidsliv med løbe- og mountainbike ruter.

Selve huset er et kapitel for sig selv. Her er kælet for alle detaljerne, så når man opholder sig huset får man en oplevelse af charmerende luksus og huset som et rigtigt godt sted at være.

Huset har en moderne indretning med:

Adgang fra det fri til spisestue med biokamin i flot stenvæg, lækkert badeværelse med bruseniche og ovenlys, stort køkken alrum med flot inventar og gode hvidevarer, flot havestue med masser af dejligt lysindfald, soveværelse med biokamin og god skabsplads samt værelse med køjesenge.

Det er faktisk svært at beskrive ejendommen - den skal opleves! Bestil en fremvisning hos Liselotte og Mogens i BoligOne.

Ejendommen er sjældent udbudt og har en historie der strækker sig langt tilbage i tiden og hvad enten du er til afslapning eller du gerne vil gå lidt på jagt, så skulle du stille skarpt på denne unikke ejendom - chancen er der nu!.. Læs mindre...

Denne bolig ligger i Holstebro kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Holstebro