Rapportér

Fritidshus til salg, Højslev, Spættevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1285669
  • Fritidshus
  • 44 m2
  • 1.431 m2
  • 3
  • 425.000 kroner
  • 25.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

44 m2 fritidshus til salg i 7840 Højslev

Hyggeligt sommerhus der er flot i standsat i de seneste år - en charmerende størrelse med utraditionelle vinkler og veludnyttet plads. Masser af lysindfald fra de nyere veluxvinduer!

Velkommen indenfor via overdækket terrasseparti til stort og åbent køkken/alrum og stue. Køkkenet er nyt og indrettet i vinkel - med alle hvidevarer. Stuen er lys, har en charmerende hanebåndskonstruktion med fritliggende bjælker og opvarmes hovedsagligt med en Morsø brændeovn.

2 værelser - det ene med dobbeltseng - det andet med 2 køjer. Lyst badeværelse med bruseniche.

Beliggende på stor grund anlagt med plæne, randbevoksning til 3 sider og flere store træer - bl.a. perfekte birketræer til hængekøjen. Hyggelig terrasse med overdækket parti under tag.

Super carport med stort udhus - i samme stil og materialer som sommerhuset - også nymalet og med nyere tag.

Sommerhuset ligger i Strandet - lige ved vandet og med fantastiske omgivelser. Området er ud over det sædvanlige og byder på både fjord og å, alverdens mulighed for aktiviteter - sejlads, roning, windsurfing, fiskeri, naturvandringer og badning. Området byder desuden på spil og leg - minigolf, petanque, boldspilsbaner, badebro mv. Kort afstand til Skive og Viborg - en god times kørsel til Aarhus og Aalborg og knap en time til Randers.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Skive kommune - klik her for mere info...