Rapportér

Fritidshus til salg, Havndal, Havnøholmvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1367324
  • Fritidshus
  • 70 m2
  • 1.207 m2
  • 3
  • 445.000 kroner
  • 25.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

70 m2 fritidshus til salg i 8970 Havndal

Sødring er dejligt langt fra alfavej og er et af de roligste og mest naturnære områder i Randers - omringet af vand (både hav og fjord), skov og fredede områder, herunder ét af Danmarks største fuglereservater!

Fra sommerhus-enklaven er der gåafstand langs diget til Udbyhøj, hvor Danmarks bedste badestrand ligger - vandkvaliteten er i top. Byen byder også på legeplads, bådehavn og iskiosk.

Her er kort af stand til både Randers og Hadsund med byliv, attraktioner, shopping mv. Kort kørsel til Råby med indkøb - og også anstændig offentlig transport.

Velkommen på en dejligt stor naturgrund på hele 1.207 kvm. med masser af varieret beplantning, der sikrer læ, skygge og en skønt ugeneret beliggenhed.

Huset har en fin planløsning med stort køkken/alrum og stue i ét - her er , 2 gode værelser, badeværelse og ikke mindst en formidabel udestue, der forlænger sæsonen.

Huset fremstår ret originalt og er passet rigtigt fint på. Her kan med få midler gøres endnu mere hyggeligt og skabes lidt moderne sommerhusstemning.

På grunden findes stort udhus, der kan reetableres til carport/garage og med plads til bilen eller båden. Fint annex til gæster eller teenagere.

Så er du til ro - natur - gåture - har en ornitolog i maven eller bare gerne vil have sat hovedet i vater, når du er i sommerhus? Så kom og kig!

Hos RobinHus er det sælger der fremviser boligen - hvem kender boligen bedre? For en

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Randers kommune - klik her for mere info...