Rapportér

Fritidshus til salg, Glesborg, Fægangsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1364888
  • Fritidshus
  • 43 m2
  • 495.000 kroner
  • 25.000 Kroner
  • C
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

43 m2 fritidshus til salg i 8585 Glesborg

Velkommen til denne velbeliggende ferie lejlighed i blok E lige ud til strandsands området og lige overfor det udendørs svømmebad. Her kan man fra den hyggelige delvist overdækket terrasse have et godt overblik over svømmebassinet, og området. Man kan nærmest få en helt sydlands stemning fra sin egen terrasse. Såfremt man ønsker at komme til børnevenlig badestrand ligger den kun 200 meter fra feriecenteret. Endvidere er der kort gå afstand til den hyggelige havn og lystbådehavn i Bønnerup, hvor man kan hygge sig ved molen og købe frisk fisk og få en is eller noget mad.

Feriecenteret har gennemgået en modernisering i 2014/2015 med nye vinduer samt renovering af facaderne.

Lejligheden er flot moderniseret og indeholder: Entre, godt værelse med lille hems/sovepladser. Endvidere er der lyst badeværelse og stort køkken/alrum og stue i et. Fra stuen er der udsigt til mange af de udendørs faciliteter og udgang til den hyggelige delvist overdækket terrasse hvor man kan hygge sig og tilbringe mange dage og aftnener med familie og venner.

Denne lejlighed er et rigtig godt alternativ til fritidshus, hvor man slipper for det udvendige vedligehold, så man i stedet for kan bruge sin tid med familien og venner. Der er endvidere god mulighed for udlejning i dette hyggelige feriecenter. Ring og hør om alle de mange fælles faciliteter.

Ring for en fremvisning af denne meget velbeliggende og moderniseret ferie lejlighed... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Norddjurs kommune - klik her for mere info...