Rapportér

Fritidshus til salg, Ebeltoft, Øerkrogvejen

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1400947
  • Fritidshus
  • 63 m2
  • 956.025 m2
  • 1.185.000 kroner
  • 60.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal oprette dig før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
BoligOne
Erik Berg
tlf: 40 30 40 75
erb@boligone.dk

Flot renoveret feriebolig på en af de mest attraktive af de 7 øer

2 plans ferielejlighed, mere som et rækkehus, beliggende på ”Hummeren” som er en af de mest attraktive af Øer Maritime Ferieby´s bedst beliggende 7 øer. Beliggenheden på ”Hummeren” er en af de mest fredelige samt ikke mindst ugenerede placeringer – og tillige med terrassen som er orienteret optimalt i forhold til solen.

Ferieboligen er beliggende med indgang fra den fælles ”gade” og på indgangssiden med lejlighedsvis udsigt til indsejlingen og lystbådehavnen, og primær terrasse er syd-sydvest vendt mod den lille sandbakke og hvor der også er 2 små bådebroer. ”Øer Maritime Ferieby” blev opført i 1985 af Friis & Moltke arkitekterne sammen med Aarhus entreprenør Ejner Mikkelsen. Feriebyen består i dag af ca 300 ferieboliger, der er fordelt på 7 individuelle øer med små broer imellem sig. Et dejligt feriested for hele familien.

Indeholder entre med garderobeplads, flot renoveret og nyere flisebadeværelse med brus, flot renoveret og nyere køkken i åben forbindelse til spiseafdeling med udgang til den primære terrasse samt i åben forbindelse med opholdsstuen med trappe til 1.sal (depot-/teknik rum under trappen). På 1.sal er der repos, adgang til stort soveværelse, et lidt mindre værelse, samt til en anelse mindre værelse (dette værelse har nuværende ejer fået særskilt aflåst, så det er muligt at holde privat i forbindelse med udlejningen – eller som en af de få boliger med udlejning af 3 værelser). Boligen er istandsat 2008/2009 og opvarmes i stueetagen med gulvvarme (el), og el-radiatorer på 1.sal.

Øer Maritime Ferieby giver adgang til en del fælles faciliteter, såsom indendørs swimmingpool for hele familien, sauna, der er sportshal, kæmpe legeplads, mulighed for bordtennis, restaurant, købmand, fodbold, beachvolley, tennis, petanque, minigolf samt sandstrand indenfor 5-10 minutters gang. Endvidere er der rigtig gode muligheder for at køre/cykle eller gå rundt i den flotte natur hvor nationalparken Mols Bjerge er inden for kort køretid. Ydermere kan nævnes af rimeligt nærtliggende aktiviteter - Ree Park safari, Kattegatcentret samt det populære Djurs sommerland som alle er indenfor en times kørsel.

Er man til shopping eller anden feriebystemning, så er Ebeltoft by beliggende få kilometer fra feriebyen.

Ferielejligheden er pt tilmeldt udlejning via dansk ferieudlejnings-bureau (Danland, beliggende i Ebeltoft / Øer Maritime Ferieby) og dermed supplerende indtægtsmuligheder (ikke medtaget i opstillingen). Der følger egen P-Plads med til boligen. Endvidere kan nævnes, at der er mulighed for at have egen båd i Øer Maritime Havn (havneplads følger ikke med lejlighederne, men skal tilkøbes særskilt). Se marinaens hjemmeside for mere info.. Læs mindre...

Denne bolig ligger i Syddjurs kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Ebeltoft