Rapportér

Fritidshus til salg, Ebeltoft, Øerkrogvejen

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1365002
  • Fritidshus
  • 57 m2
  • 1.150.000 kroner
  • 60.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

57 m2 fritidshus til salg i 8400 Ebeltoft

BELIGGENHED - BELIGGENHED - BELIGGENHED

Nu udbydes en af de bedst beliggende ferieboliger i Øer Maritime Ferieby med den fantastiske udsigt udover Øer Maritime havn, hvor man kan nyde livet på vandet fra den dejlige terrasse.

Øer Maritime Ferieby giver dig adgang til indendørs swimmingpool for hele familien, sauna, Sportshal, kæmpe legeplads, bordtennis, restaurant, købmand, fodbold, beachvolly, tennis, petanque, minigolf samt sandstrand indenfor 5-10 minutter på gåben. Endvidere er der rigtig gode muligheder for at køre/cykle eller gå rundt i den flotte natur hvor nationalparken Mols Bjerge er indefor kort køretid i bil. Ydermere kan nævnes, Ree Park safari, Kattegatcentret samt det populære Djurs sommerland som alle er indefor en times kørsel. Er man til shopping feriebystemning er Ebeltoft by beliggende få kilometer fra feriebyen.

Lejligheden er beliggende med udsigt til lystbådehavnen og er indrettet med entre med skabe, lækkert lyst badeværelse med vaskemaskine. Endvidere er der lyst flot køkken/alrum med spiseplads, og udgang til stor dejlig terrasse, hvor man kan nyde den gode udsigt og solen. Opholdsstuen er i åben forbindelse med alrummet samt 2 gode lyse værelser. Boligen er istandsat 2008/2009 og opvarmes med guvvarme(el).

Ferielejligheden er tilmeldt udlejning med gode indtægtsmuligheder via bureau beliggende på Øer Maritime Ferieby. Du har nu en unik mulighed for at købe 1 salslejligheden sammen med denne lejlighed og få hele endehuset for dig selv, til familie og venner. Endvidere følger der egen P-Plads med i boligen. (bemærk at denne lejlighed kun kan købes, såfremt man enten køber begge lejligheder eller hvis 1 sals lejligheden er solgt).

Tilslut kan nævnes mulighed for at have egen båd i Øer Maritime Havn(havneplads følger ikke med lejlighederne, men skal tilkøbes særskilt). Se hjemmeside for mere info Https://marinaguide.dk/oeer-maritime-havn/.. Læs mindre...

Denne bolig ligger i Syddjurs kommune - klik her for mere info...