Rapportér

Fritidshus til salg, Allingåbro, Nordkystvejen

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1364947
  • Fritidshus
  • 176 m2
  • 147.762 m2
  • 4.395.000 kroner
  • 220.000 Kroner
  • E
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
BoligOne
Lars Eriksen
tlf: 31 90 05 05
lhe@boligone.dk

Flot lystejendom på 14,7 HA med fantastisk udsigt over Kattegat

Når man kører op af den lange sandvej til ejendommen fra nordkystvejen og ser det flotte moderniseret stuehus fornemmer man hurtigt, at dette er en lystejendom af særlig karakter. Stuehuset ligger højt for enden af vejen med stor gårdsplads med fantastisk udsigt over egen jord og Kattegat med store opstammet træer så udsigten kan nydes uden at fjerne træerne til den ene side, og egen tilplantet skov og græs på den anden side. De 14,7 Ha er fordelt med Nordmandsgran, Nobilis, naturareal samt eng/græsareal.

Stuehuset er meget flot moderniseret i kvalitetsmaterialer og indeholder: Lys entre, stort lyst bryggers samt 3 gode værelser. Endvidere er der stort badeværelse, lyst køkken/alrum i åben forbindelse til stor lys spisestue med udsigt over egen jord og vandet. Yderligere kan nævnes skøn stor lys stue med udgang til begge sider med dejligt lysindfald og den fantastiske udsigt. HUset er renoveret i kvalitets materialer med gulvvarme overalt i huset. Rundt om det skønne hus er der flere store ugeneret terrassearealer med den dejlige udsigt med rig mulighed for at hygge sig med familie og venner.

Til stuehuset er der en sammenbygget garage og et udhus med fyrrum på ialt 71 m2. På denne ejd er der derfor ingen store udhusbygninger at vedligeholde.

Denne ejd har mange muligheder, såsom mindre dyrehold, gode jagt og naturoplevelser til den kvalitetsbevidste køber.

Ejendommen, beliggenheden, udsigten og jorden kan ikke fuldt ud beskrives men skal opleves... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Norddjurs kommune - klik her for mere info...